Cerovski personalizirani rokovnici koje dizajniraš sam

Svake godine premium tiskara Cerovski Print Boutique predstavlja poseban model rokovnika – rokovnik skrojen prema individualnim zahtjevima korisnika. Iz godine u godinu predstavljaju se novi dizajn i nova razina personalizacija, a za razliku od prošlogodišnjeg modela “Tvoj dizajn, zabavi se” (kada ste mogli sami birati što će pisati na naslovnici, boju naslovnice, platna na hrbtu, pokazne trakice i sadržaj rokovnika), model za 2016. “Fotografija je vječna” nudi mogućnost apliciranja omiljene fotografije na naslovnici, odabirom s računala ili spajanjem na Instagram.

Angažiranje kupaca u kreiranju rokovnika putem online aplikacije ove godine uključuje i mogućnost odabira vrste (tjedni planer ili bilješke), ali i boje papira knjižnog bloka. Ljudi su različiti i koriste rokovnike za različite stvari. Odaberete li tjedni planer, zgodno je to što možete rokovnik naručiti bilo kada tijekom godine, jer kalendarij se ažurira svaki mjesec. To znači da vaš tjedni planer uvijek počinje s mjesecom u kojem ste izradili svoj rokovnik.

Rokovnik dimenzije 155 x 225 mm presvlači se najkvalitetnijim materijalom uz izbor od pet boja. Dvjesto stranica knjižnog bloka tiskaju se na pet šarenih PopSet papira renomiranog proizvođača Arjowiggins, prema izboru. Kombinirajući sve ponuđeno, kupac bira i jednu od pet boja pokazne trakice. 

Rokovnik je najtraženiji poklon u doba godine kada se kupuju božićni i novogodišnji pokloni, zato je Cerovski Print Boutique uvažio želju dosadašnjih kupaca, dodajući još jednu mogućnost personalizacije – upisivanje posvete, posebne poruke ili omiljenog citata.

Na naslovnici možete odabrati model personaliziranog rokovnika, što je dobra vijest za sve vjerne fanove prošlogodišnjeg modela “Tvoj dizajn, zabavi se” koji je još uvijek dostupan, doduše – uz nove boje presvlačnog materijala. 

Ovaj jedinstveni, u potpunosti personaliziran rokovnik možete dizajnirati i naručiti putem web aplikacije www.planner.printcerovski.com, po cijeni od 195 kuna. Aplikacija je dvojezična što znači da odabirom jezika birate da li će rokovnik biti na hrvatskom ili engleskom. Kreiranje i naručivanje doista je jednostavno, a sve što vam treba je - par minuta vremena, pristup Internetu i puno mašte. Budite jedinstveni, neka vaš rokovnik bude odraz vaše osobnosti!

Dizajn i koncept rokovnika i ove godine ostvaren je u suradnji s uspješnom londonsko-zagrebačkom dizajnerskom agencijom Bunch, koja potpisuje i vizualni identitet Cerovski Print Boutiquea.