Čestitamo Vam Međunarodni praznik rada!

Dragi naše čitateljice i  čitatelji, ekipa portala split.com.hr čestita Vam Međunarodni praznik rada!

Grad Split osigurao je besplatnu autobusnu liniju od HNK do Marjana i natrag u ponedjeljak, 1. svibnja 2023. godine, za tradicionalnu proslavu Međunarodnog praznika rada. Besplatna autobusna linija vozit će od 8 do 16 sati s polascima svakih 20 minuta.

Tradicionalnu proslavu na Marjanu organizira gradska tvrtka Žnjan d.o.o. u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Splita i Gradom Splitom. I ovu godinu pripremljen je bogat program i niz aktivnosti koje će privući na Marjan veliki broj posjetitelja. Program će započeti u 11 sati na pozornici amfiteatra ispred ZOO vrta gdje će ČAROBNI ANIMATORI i Vangel zabavljati najmlađu publiku. Tradicionalni prvosvibanjski fažol će kuhati u velikoj teći kuhari ŠKMERA, a podjela će početi u 12 sati.

Nakon podjele fažola, program će se nastaviti koncertom grupe LJETNO KINO u 13 sati, a od 15 sati program i zabava nastavlja se uz DJ DUPLU.

Svi posjetitelji uživat će u bogatoj ponudi hrane i pića, a splitski Craft pivari i ove će godine biti zaduženi za povoljnu ponudu craft piva. Mali handmade i Opg sajam dodatna su ponuda prvosvibanjskog piknika u prirodi koji ovu godinu nitko ne bi trebao propustiti.