Charlie Owen gošća 9. Tinela

Koliki fokus stavljate na krajnje korisnike prilikom izrade weba i aplikacija? Znate li da postoje oni koji su još uvijek robovi sporih internet veza i starih računala? Koji je pravilan način  za ispuniti kriterije takvih korisnika?

Upravo o tim metodama će nam pričati britanska frontendašica Charlie Owen, koja je svoju karijeru izgradila na temeljima Sass arhitekture, front-end alata i optimizacije web stranica. 

Spomenutu karijeru je brusila kao web developer za History i BBC News, prije nego se odlučila na preseljenje u Berlin, gdje trenutno radi za tvrtku Springer Nature koji osigurava istraživačima, studentima, nastavnicima i stručnjacima da otkriju, uče i postižu bolje rezultate.

Charlie je česta gošća na prestižnim internacionalnim konferencijama, ali njeno predavanje u Splitu možete poslušati potpuno besplatno, uz potvrdu dolaskama na stranicama meetupa.

Charlie dolazi na deveti po redu Tinel, koji se održava 22. veljače 2018. u prostorijama tvrtke Locastic u Splitu. Na ovom besplatnom predavanju moći ćete naučiti kako pravilno pristupiti korisnicima koji nisu potpuno informatički obrazovani i neovisno o tome im pružiti dobar User Experience.
 

Ulaz na Tinel Meetup #9 je slobodan, ali da bismo predvidjeli okviran broj posjetitelja, potrebno je potvrditi dolazak na stranici eventa:

Tinel Meetup #9


Datum: 22. veljače 2018.
Početak: 18:00h
Lokacija: Locastic HQ - Lovački put 7, 21000 Split

18:00 - 18:30 - Okupljanje o prostorijama tvrtke Locastic
18:30 - 18:45 - Uvodno predavanje: Duje Senta (Locastic)
18:45 - 20:00 - Charlie Owen: Dear Developer, it isn't about you
20:00 - QA, rasprava, networking

 

Potvrdi svoj dolazak