Danski poduzetnik Janus Boye na šestom Tinelu!

Najnovije ime na splitskom Tinel Meetupu je Janus Boye, danski entrepreneur koji je svoju karijeru gradio kao konzultant sa velikim svjetskim konglomeratima kao što su General Electric i BMW. Od 2003. godine organizira i poznati event J.Boye Conference, gdje dovodi respektabilna imena iz digitalnog svijeta u danski Aarhus i američku Philadelphiu.

Tinel Meetup ide dalje, u prepoznatljivoj žutoj fotelji ovaj put će se naći Janus Boye, koji je ekspert u digitalnom poslovanju, prodaji i menadžmentu proizvodnih procesa, a publici će se predstaviti predavanjem o najboljim načinima za egzekuciju poslovne strategije.

Predavanje će pokriti teme poput najboljeg način za realiziranje poslovne strategije, kako koristiti poslovne rizike u svoju korist, ali i kako iskoristiti poslovni neuspjeh kao metodu učenja za budućnost.

Tinel Meetup započinje u četvrtak, 30. studenog u 18 sati, a uvodno predavanje će održati Danilo Trebješanin iz tvrtke Locastic, koji će rezimirati prethodnih pet iteracija Tinel Meetupa, ali i predstaviti novog gosta, te uputiti u detalje njegovog predavanja.

Ulaz je slobodan, uz potvrdu dolaska na službenoj stranici događaja - http://meetu.ps/3dJ8Bc

Tinel Meetup #6 - Raspored:

18:00 — 18:30 Okupljanje o prostorijama tvrtke Locastic
18:30 — 18:45 Otvaranje predavanja: Danilo Trebješanin (Locastic)
19:00 — 20:30 Janus Boye: Execute your digital business strategy.

20:30 — QA, rasprava, networking uz delicije sponzora

Organizatori meetupa su pripremili i još jedno iznenađenje za posjetitelje - novi partner eventa je globalna transport franšiza Uber, koji  će se pobrinuti za siguran prijevoz posjetitelja prije, ali i poslije eventa.

Naravno, već tradicionalno, ostali partneri eventa će također podržati inicijativu sa svojim delicijama, pa će tako craft pivovara LAB Split osigurati dovoljne količine piva, Biberon Cakes će dostaviti tortu, a Pivnica Plava Laguna sa Firula će ispeći dovoljnu količinu pizze.