Drugi rođendan Tinela na pogon splitskih agencija

Znate li da se u vašem susjedstvu već dvije godine odvija IT event koji okuplja neke od najboljih svjetskih tech predavača? Spomenuta tradicija sa zove Tinel Meetup, odvija se na splitskim Dragovodama i čak 24 mjeseca za redom uveseljava svoju zajednicu sa novim temama iz IT industrije.

Ništa se neće promijeniti ni ovog četvrtka, kad na Tinel dolaze domaće snage koje će ispričati svoju poslovnu priču kroz četiri predvanja od 30 minuta.

Ovakav raspored je mali novitet, s obzirom da su do sad na Tinel pozornici stajali predstavnici tvrtki kao što su Google, Apple, PayPal, Adobe, BBC i eBay. No u sklopu proslave rođendana, organizatori su se odlučili vratiti svojim korijenima te će Tinel #25 svojim prezentacijama uveličati predstavnici domaćih softverskih tvrtki Locastic, SeekandHit, Typeqast i dobartek. Oni će pričati o UX dizajnu, aplikacijama, dilemama između proizvoda i usluge, te o svojim poslovnim pričama koje su ih lansirale na mjesto najpoželjnijih poslodavaca u Splitu i okolici.

Ako ste redovni posjetitelj Tinela, onda vjerojatno i znate da osim sjajnih predavanja, sve posjetitelje očekuje i druženje uz pizzu, pivo i torte koje će osigurati partneri eventa Bokamorra, LAB Split i Biberon Cakes. Osim spomenutih partnera, organizatori će na rođendanskom Tinelu objaviti i novog generalnog sponzora, koji će im u budućnosti pomoći da svoj događaj podignu na još veći nivo i dovedu još kvalitetnije predavače.

Rođendanski Tinel započinje u četvrtak (19h), a odvija se u prostorijama tvrtke Locastic na splitskim Dragovodama. Ulaz je potpuno besplatan, uz obveznu potvrdu dolaska na službenim stranicama Meetupa.

Što se čeka?

--

Potvrda dolaska: https://www.meetup.com/TinelMeetup/events/262441741/

Raspored:

19:00 — 19:30 Okupljanje

19:30 — 20:00 Nebojša Veron (dobartek.hr)

20:00 — 20:30 Tonći Jajić (Typeqast)

20:30 — 20:45 Pauza

20:45 — 21:15 Antonio Perić-Mažar (Locastic)

21:15 — 21:45 Mario Frančešević (SeekandHit)

21:30 — FreeBeer o' clock!