Dva zanimljiva predavanja na 37. po redu Tinelu!

Nakon više od pola godine pauze, Tinel se vraća svom starom formatu predavanja. U četvrtak, 10. rujna, Ivan Brezak Brkan i Nikola Stolnik stižu u ispred splitskog FESB-a sa dvije vrlo zanimljive teme.

Tinel je edukativni događaj koji se u posljednje tri godine odvija u prostorijama splitske agencije Locastic, a do sad je održano 36 predavanja o različitim temama iz digitalnog svijeta - programiranje, dizajn, internet prodaja, gaming, virtualna i proširena stvarnost, te mnoge druge.

Na 37. Tinelu, osnivač portala Netokracija će se publici predstaviti sa predavanjem Writing for Developers gdje će objasniti kako učinkovito pisanje može pomoći svim dizajnerima i programerima da svoj posao obavljaju još kvalitetnije.

S druge strane, bivši Account Strategist iz tvrtke Google će objasniti zašto je odlučio napustiti posao u renomiranoj korporaciji da se posveti gamingu te s kojim se startup izazovima susreo u posljednjih nekoliko godina.

37. po redu Tinel će se održati u 19h na otvorenom ispred PICS@FESB predinkubacijskog i coworking centra za studente. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje, ali je zbog aktualne situacije limitiran na samo 50 posjetitelja koji moraju odraditi obveznu potvrdu dolaska na stranicama Meetupa - https://www.meetup.com/TinelMeetup/

Valja napomenuti da se događaj se organizira u skladu sa najnovijim epidemiološkim mjerama - broj posjetitelja je ograničen na 50, dijeliti će se medicinske maske za sve sudionike, a uokolo će se nalaziti i gelovi za dezinfekciju ruku. Također će se mjeriti temperatura tijela prilikom dolaska na Tinel, a posebno će biti ispoštovane mjere držanja razmaka od dva metra.