European Coastal Airlines otvara nove rute

Zrakoplovna kompanija European Coastal Airlines ide dalje. Početkom listopada pokrenuta je nova linija Split - Rab - Zagreb - Rab - Split. Linija je to koja pruža izuzetno atraktivan pogled na hrvatsku obalu i otoke, kao i na planinsko područje Like te ravninsko područje središnje Hrvatske. ECA na ovaj način širi svoje poslovanje i u kontinentalnu Hrvatsku, računajući na mnoge Zagrepčane željne brzog transfera na sunčane jadranske otoke.
S obzirom na najave novih linija koje će uključivati destinacije poput Pule, Lastova, Korčule i Ancone, očekuje se dolazak još nekoliko hidroaviona koji bi do slijedeće turističke sezone adekvatno trebali popuniti flotu ovog splitskog avio prijevoznika. U planu je i što skoriji dolazak u splitsku gradsku luku, čime bi se znatno ubrzalo i pojednostavilo putovanje iz centra Splita prema otocima, izbjegavajući dug transfer do trenutne polazne točke u Resniku.

Jučer smo dobili priliku letjeti na novoj liniji prema Rabu i Zagrebu, a kakve smo sve atraktivne kadrove ulovili iz zraka pogledajte u našoj FOTO GALERIJI.