Francuski frontendaš Hugo Giraudel na Tinel Meetupu

Hugo Giraudel je novo ime koje će se 26. listopada predstaviti splitskoj publici u petom izdanju Tinel Meetupa. Predavanje “Clever, stop being so” se može svrstati u User Experience (UX) kategoriju, te se očekuje nova digitalna poslastica u Locastic uredu. Francuski front-end stručnjak je programer u mobilnoj banci N26 kojoj se sjedište nalazi u Berlinu. U njegovom bogatom rezimeu svakako se ističe nominacija za najboljeg developera 2015. Godine.

Tinel Meetup je u samo nekoliko izdanja postao jedan od najkvalitetnijih skupova za programere iz Splita i okolice, ali i šire. Za predavanje respektabilnih imena kao što su Harry Roberts i Ryan Weaver entuzijasti su “potegnuli” i po nekoliko stotina kilometara.

Spomenuti Ryan Weaver je posljednje ime koje je sjelo u prepoznatljivu žutu fotelju, a sljedeći na redu je francuski frontendaš Hugo Giraudel, koji će predavati na temu “Clever, stop being so”. Predavanje se svrstava u kategoriju koja se bavi korisničkim dojmom (UX) pri korištenju aplikacija i na koje sve načine se može poboljšati.

Hugovo predavanje se bazira na prikupljanju informacija o korisnicima, koje nije nimalo lagan zadatak s obzirom da se odvija online. Korisnici su jako osjetljivi i oprezni pri dijeljenju osobnih detalja, a tvrtkama često nedostaje pravi pristup da bi došli do tih informacija.

Giraudel je respektabilno ime u svijetu Front-end developmenta, a osim što je bio jedan od nominiranih za nagradu najboljeg developera 2015. godine od strane Net Awards, također je i član globalne mreže Google Developers Experts koji svakodnevno mijenjaju trendove u svijetu weba i mobilnih aplikacija.

Tinel Meetup započinje u Četvrtak, 26. listopada u 18 sati, a u predavanje će vas uputiti Davor Duhović iz tvrtke Locastic.

Ulaz je slobodan, uz potvrdu dolaska na službenoj stranici događaja - http://meetu.ps/3dJ8Bc

Tinel Meetup #5 - Raspored:

18:00 — 18:30 Okupljanje o prostorijama tvrtke Locastic
18:30 — 18:45 Otvaranje predavanja: Davor Duhović (Locastic)
18:45 — 19:30 Hugo Giraudel: Clever, stop being so.
19:30 — QA, rasprava, networking uz delicije sponzora

 

Već tradicionalno, sponzori eventa će podržati inicijativu sa svojim delicijama, pa će tako craft pivovara LAB Split osigurati dovoljne količine piva, Biberon Cakes će dostaviti tortu, a Pivnica Plava Laguna sa Firula će ispeći dovoljnu količinu pizze.

O Locasticu:
Locastic je digitalna agencija situirana u Splitu, specijalizirana za razvoj web i mobilnih aplikacija. Osim razvijanja custom rješenja za klijente diljem svijeta, Locastic je glavni

organizator Tinel Meetup eventa, koji dovodi kvalitetne predavače u Split da bi prenijeli svoje znanje u polju programiranja, poslovanja u IT sektoru, marketinga, project managementa i više.

 

Korisni linkovi:

 

Facebook - https://www.facebook.com/tinelmeetup/

Meetup.com -  http://meetu.ps/3dJ8Bc