Humanitarna akcija 'Djeca za djecu'

I ove, sada već osme godine studenti Ekonomskog fakulteta u Splitu pod vodstvom profesorice izv.prof.dr.sc. Smiljane Pivčević, nastavljaju tradiciju organiziranja i održavanja humanitarne akcije ‘Djeca za djecu’. 
Radi se o akciji koja ima za cilj prikupiti što više novčanih sredstava za Udrugu roditelja djece s poteškoćama u razvoju Moje dijete Solin. Akcija se održava u City centru One na prvom katu centra (nasuprot trgovine New Yorker) od 6.12. do 19.12.2021. gdje svi oni koji su u mogućnosti i zainteresirani pomoći mogu kupiti božićne ukrase koje su izrađivala djeca sedam splitskih vrtića, ali i zaigrati lutriju i osvojiti neku od mnogobrojnih nagrada raznih sponzora.  Osim lutrijom i kupovinom raznih šarenih ukrasa koji će ispuniti božićnim duhom svaki dom, sudjelovati u akciji možete i donacijom na račun:
HR0624070001300024500
 
Tijek akcije možete pratiti i na Facebook profilu Djeca za djecu – humanitarna akcija ili na Instagramu (@djecazadjecu), kroz idući tjedan na tim društvenim mrežama moći ćete licitirati za potpisane dresove Hajduka.
 

Izvlačenje dobitnika lutrije održat će se 18.12. (subota), a sretni dobitnici će moći doći po svoje nagrade cijelu nedjelju (19.12.)