IoT workshop na FESBu

Super vijest za sve ljubitelje IoT-a! Uoči Ultra Europe festivala, u sklopu SpliTech konferencije koja traje od 12.-14. srpnja održat će se jednodnevan IoT workshop s ciljem povezivanja IoT tvrtki, startupova, fakulteta, studenata, znanstvenika te svih geekova i zaljubljenika u IoT kako bi podijelili svoje znanje, iskustvo i viziju o tehnologiji, rješenjima i poslovnim prilikama vezanim uz IoT.

Na Splitskom FESB-u vas 13. srpnja očekuje niz predavanja kao i exhibition sessioni na kojima možeš vidjeti najnovije IoT ideje ili projekte. Na jednodnevnom workshopu ćeš moći razgovarati s ljudima iz poznatih IoT firmi iz Hrvatske, Italije, Amerike, Švedske i Švicarske, te u opuštenoj atmosferi uz coffee break sudjelovati na exhibition sessionu gdje će ti se predstaviti demo najnovijih IoT rješenja i produkata.

Kako je područje IoT-a jedno od najbrže rastućih grana industrije, predviđa se da će u 2018. godini broj IoT uređaja koji uključuje povezane automobile, strojeve, različita brojila, daljinsko mjerenje i potrošačku elektroniku zasjeniti broj mobilnih telefona. Primjene IoT-a su široke, te uključuju pametne zgrade, pametnu logistiku, upravljanje voznim parkovima (Smart City), agrikulturu, kao i pametno upravljanje energijom, što su ujedno i teme koje IoT workshop obuhvaća.

Ove godine prema svim najavama očekujemo 400 ljudi na konferenciji. Zato dođi na IoT Workshop, nauči nešto novo i uživaj u tehnologiji. Osiguraj svoju ulaznicu putem linka:

https://www.eventbrite.com/e/iot-workshop-tickets-35371294494