LEAPin - besplatna konferencija stiže u Split!

LEAPin jednodnevna konferencija održat će se u Splitu, 11. travnja u Hrvatskom Domu Split, a organizira ju Hrvatski ured za kreativnost i inovacije (HUKI). Program konferencije sastoji se od zanimljivih predavanja, panela i Q&A razgovora. Splitski će se sudionici moći educirati o raznim multidisciplinarnim temama poput poduzetništva, razvoja karijere, marketinga, biznisa, kulinarstva i sl. LEAPin konferencije dio su međunarodne konferencije LEAP Summit koja će se održati 15. - 16. svibnja u Zagrebu.

Dolaze velike face iz Splita, poput Kristijana Matijaševića koji je izvršni direktor i osnivač konzultantske agencije Abnormal u Zagrebu, koja pomaže tvrtkama i brendovima rasti na dugoročno održiv i profitabilan način. Kristijan je nekada radio kao direktor marketinga velike internacionalne kompanije “Coca-Cola”, a iza sebe ima bogato iskustvo rada preko 20 godina s najpoznatijim svjetskim brendovima diljem Europe. Održat će predavanje o kreativnoj strani marketinga i o tome kako stvoriti pobjedničke brendove i kampanje. Osim toga, Kristijan je pripremio radionicu na kojoj imate prilike naučiti kako stvoriti uspješnu komunikacijsku strategiju brenda.

Na LEAPin stiže poznato TV lice, MasterChefov član žirija, jedan od najboljih kuhara hrvatske gastro scene, Stjepan Vukadin. Iza sebe ima bogato iskustvo rada u kuhinji, suvlasnik je i chef restorana il Ponte u Trogiru koji je nakon samo pola godine rada, dobio Michelinovu preporuku. Na ovogodišnjoj konferenciji u Splitu odgovarat će na razna pitanja o gastronomskoj sceni, poslovanju restorana i sl., a moderirat će ga uspješna doc. dr. sc. Tea Gutović.

Osim predavanja, očekuju vas dvije zanimljive panel rasprave. Panel o poduzetništvu okuplja najuspješnije poduzetnike iz Splita; Toni Nikolić, marketingaš i vlasnik uspješne agencije za digitalni marketing Vizual, Ivan Biliškov, vlasnik splitske softverske razvojne tvrtke Codeasy koja radi s klijentima diljem svijeta te Ante Dagelić, koji je suosnivač tvrtke GetByBus, sudjelovao je u pokretanju nekoliko tvrtki pretežito u IT industriji, a iza sebe ima 17 godina radnog iskustva. U panelu o turizmu s naglaskom na održive teme, sudjelovat će Iva Kegalj, direktorica agencije Litto, tvrtke za posredovanje u iznajmljivanju privatnog smještaja i Ante Mandić koji je docent na Odjelu za turizam i ekonomiju na Fakultetu ekonomije, a osim toga, strastveni je zagovaratelj održivog turizma. Također, na LEAPin konferenciji moći ćete saznati više informacija o Social Impact Award projektu. Ove godine, predviđen je ukupni nagradni fond od 3.000 eura za najbolje poduzetničke ideje. Stoga, ako želite svoju poduzetničku ideju pretvoriti u stvarnost, prijavite se.

Sudjelovanje na LEAPin konferenciji i radionici je u potpunosti besplatno, no potrebno je izvršiti registraciju. Informacije o programu možete pronaći na službenoj web stranici organizatora, a kako bi ostali u tijeku sa svim novostima, zapratite LEAP Summit na Instagramu i Facebooku.