Međunarodna praksa - 1. izbor za bolju budućnost!

Smatraš li da ti formalno obrazovanje nudi dovoljno mogućnosti? Želiš razvijati vlastite vještine i primijeniti stečeno znanje u praksi?! Želiš se istaknuti na tržištu rada?! 

U današnje vrijeme mladi se jako često nalaze u situaciji da ne mogu pronaći posao jer nemaju dovoljno radnog iskustva. Međunarodna volonterska praksa ti omogućuje da u idealnom okruženju učiš i pripremaš se, već sada, na sve ono što te očekuje nakon fakulteta. Odlaskom na jednu od mnogih praksi u inozemstvu imaš priliku raditi na projektima, u timskom okruženju, učiti jezike te si znatno povećati izglede za vlastiti uspjeh!

Zanima te kako izgledaju međunarodne volonterske prakse i koje mogućnosti ti nude? 
Kako bi odgovorili na sva tvoja pitanja i nedoumice,
AIESEC Split, u tu svrhu, 5. svibnja u 18:00 sati, organizira event pod nazivom " Međunarodna praksa - 1. izbor za bolju budućnost! " gdje ćeš dobiti savjete i poslušati iskustva iz prve ruke!

Gostovat će:
- uspješni splitski poduzetnik Nenad Nizić, direktor hotela " Vestibul Palace ", koji će  prezentirati kako stečeno iskustvo kasnije primijeniti u poslu;
- praktikantica Franica Radić, studentica Ekonomskog fakulteta, koja će pokušati dočarati svoje iskustvo te doživljaj s međunarodne volonterske prakse