Mini PR konferencija "Komunikacijska izvrsnoST"

Mini konferencija Komunikacijska izvrsnoST u organizaciji Split Tech Citya, na kojoj će kao predavači gostovati najveća imena domaće PR scene održati će se  13.4.2022. (srijeda) od 15 do 19 sati u prostoru novootvorenog scaleupOffice Split (Poljička 39).
 
"Cilj nam je omogućiti ti da u svom gradu dobiješ priliku učiti od stručnjaka koji svojim znanjem i vještinama mijenjaju društvo nabolje.
Naime, svi su oni vrhunski u svom poslu i iza njih je rad s najvećim brendovima, no ono što nas kao Split Tech City posebno oduševljava je njihov doprinos različitim kampanjama i projektima koji čine pozitivnu razliku u lokalnim zajednicama diljem zemlje.
Uz to, poseban ćemo naglasak staviti na sve segmente odnosa s javnošću koje tehnološkim tvrtkama i projektima mogu pomoći za razvoj poslovanja.
Zbog toga u suradnji sa splitskom agencijom Vrh komunikacije na jednom mjestu  okupljamo hrvatsku PR crème de la crème." - poručuju organizatori.
 
Agenda:
15:00 Uvodna riječ organizatora
15:05 Luka Šipić: PR za početnike)
15:50 Manuela Šola: Uspješno poslovanje za uspjeh zajednice
16:30 Pauza
16:50 Panel rasprava “Bez kvalitetne komunikacije nema dobre akcije?” – panelisti Mario Aunedi Medek, Jerko Trogrlić, Gordan Turković; moderatorica Pinija Poljaković
17:35 Pauza
17:45 Shoot me if you can (rešetanje pitanjima iz publike svih predavača)
18:15 Networking
Sudjelovanje je besplatno! Nema na čemu.
Prijave su obvezne na: lu.ma/va0q1u6y