Mladi kreativci nemojte propustiti Priliku

Povodom pet godina djelovanja splitski Studio Papaja prije mjesec dana je pokrenuo natječaj nazvan "Prilika" namijenjen svim mladim kreativcima koji žele svoju strast pretvoriti u pravi posao. Iz Papaje su poslali poziv svima onima koji se nečim kreativnim bave iz gušta, ali od toga ne zarađuju: fotografi, glazbenici, modni dizajneri, kuhari, izrađivači nakita i ukrasa...

Natječaj je otvoren do 17. svibnja, a nakon toga ekipa iz Studija Papaja će odabrati dvoje prijavljenih (već do sada imaju preko 50 prijava!), odraditi s njima profesionalno snimanje, te se pobrinuti da njihov rad dođe do velikog broja ljudi.

U tome ćemo im pripomoći i mi! Splitski.portal je još od 2004. godine tu, spreman da promovira sve dobre ideje, đireve, inicijative i pojedince s dobrom pričom, no pobjednici "Prilike" dobiti će i dodatan prostor za promociju onoga čime se bave.

No to nije sve. Pobjednicima natječaja će sve popularniji Studio Locastic (autori skorog redizajna split.com.hr-a), uvažavajući njihove želje i sugestije, osmisliti vizualni identitet. Full paket mladih za mlade :)