Mladi, ne propustite besplatnu NEXT konferenciju o osobnom i profesionalnom razvoju!

Mladi volonteri udruge Split Tech City su za svoje vršnjake pripremili NEXT - konferenciju za buduće generacije. Ova besplatna konferencija održat će se ovu subotu, 25. ožujka, od 10:00 do 14:30 sati u Amfiteatru Doma mladih (Ulica Slobode 28), a prijave su obvezne putem ovog obrasca.

- Ovih dana pripremamo posljednje detalje i dočekujemo predavače koji posebno za ovu priliku stižu u Split, ali najviše od svega se radujemo dočekati sve posjetitelje NEXT konferencije u subotu ujutro u Domu mladih, rekli su nam Karlo Marasović, Timea Podrug i Lana Todorovski, srednjoškolci i volonteri koji stoje iza organizacije ove konferencije, uz mentorsku podršku stručnjaka iz Split Tech Cityja.

Na NEXT-u vas čekaju četiri zanimljiva predavanja. Psihoterapeutkinja Željka Radnić održat će predavanje o utjecaju društvenih mreža na mentalno zdravlje mladih, dok će crnogorska digitalna ilustratorica Andrijana Vešović, poznatija kao Zombijana, podijeliti svoju karijernu priču.

Uz njih, u predavačkom timu NEXT konferencije su splitski poduzetnik Đulijano Nola, koji će svojim predavanjem nastojati inspirirati mlade da nikad ne odustaju od svojih nauma, i Mislav Malenica iz startupa Mindsmiths, koji će održati predavanje o umjetnoj inteligenciji i njezinom utjecaju na svijet današnjice.

Uz četiri spomenuta predavanja, program kompletira i panel rasprava posvećena osobnom razvoju i fokusirana na razvoj temeljnih vrijednosti za uspješnu karijeru. Kao panelisti će nastupiti Josip Bujas (mentor u Centru izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije), Suzana Špika Šimera (stručnjakinja za upravljanje ljudskim potencijalima iz tvrtke Postindustria) i Toni Trivković (osnivač AGILO digitalne agencije te osnivač i predsjednik udruge Split Tech City), dok će panel raspravu moderirati Pinija Poljaković (Art Media).

Sponzori NEXT konferencije su splitske IT tvrtke: digitalna agencija AGILO i Bitcoin Store, platforma za ulaganje i trgovinu kriptovalutama. Piće za sudionike osigurava Pipi, a hranu Dobartek.hr, dok je Grad Split potporu ovoj mladolikoj konferenciji iskazao ustupivši na korištenje prostor Amfiteatra Doma mladih.

Ciljana publika NEXT konferencije su prvenstveno srednjoškolci, ali organizatorski tim nam je naglasio kako su svi dobrodošli. Više informacija o NEXT konferenciji možete potražiti na web stranici split-techcity.com i na Split Tech City društvenim mrežama.