Nezaboravan rođendan City Centera one uz Zdravka Čolića

Najposjećenije shopping odredište Dalmacije, City Center one Split, ovoga je vikenda s više od 100.000 posjetitelja proslavio rođendan.

Legendarni Zdravko Čolić i više od 8.000 posjetitelja su u subotu navečer sve hitove ove zvijezde otpjevali baš kako bi i trebalo – zajedno, pa je nešto više od dva sata slavljeničkog koncerta proletjelo u potpunoj harmoniji publike i Čolića. Izvrsno raspoloženi Čola atmosferu je do usijanja doveo vječnom baladom 'Ti si mi u krvi', a druženje s fanovima nastavio je i iza koncerta.  

Kao i svake godine, posjetitelji su u velikom broju sudjelovali u humanitarnoj akciji: uživali su u 13.600 kriški City torte te nazdravili s 2.880 čaša pjenušca i tako prikupili 61.868,80 kuna koje će Udruga žena liječenih na dojci Split i Europa Donna Hrvatska iskoristiti za kupnju aparata za intraoperativno zračenje žena koje boluju od raka dojke. Ukupno je, kada se zbroje rezultati iz zagrebačkih City Centera one East i West za ovaj cilj u akciji 'Daj 5 za ružičasti svijet' prikupljeno 175.187,39 kuna. Brojne osobe iz javnog života - glumci, voditelji, sportaši, pjevači… - rado su se odazvali te su pridonijeli ovom izvrsnom rezultatu. Spomenimo samo neke od njih: Hajdukove zvijezde Vik Lalić, Karlo Letica, Ante Erceg i Tihomir Bulat, članovi ženskog i muškog tima ragbi kluba Nada, Goran Karan, Stipe Božić, Filip Radoš, Andrea Šušnjara, Domenica i brojni drugi. Humanitarni program vodili su Antonija Blaće i Ines Nosić.

Tri dana izvrsnih popusta u trgovinama mnogi su iskoristili za super shopping i doma se vratili prepunih vrećica, a zabava za djecu uključivala je cooking show, simulator leta, makeover kutak, predstave, nagradne igre, kvizove i puno slatkih iznenađenja koja su oduševila najmlađe posjetitelje Centra.

 

City Center one je i za ovaj rođendan svojim posjetiteljima priuštio nezaboravan provod i tako podsjetio zašto je omiljeno i najposjećenije shopping odredište u Splitu i Dalmaciji.