Novo u Splitu: Samouslužni uređaj za kupanje pasa

Fotografije samouslužnog pizza aparata iz Splita su obišle svijet, a od subote 7. veljače Split dobiva još jedan samouslužni pogon – uređaj za kupanje kućnih ljubimaca, drugi takav u Hrvatskoj.

Na adresi Dražanac 72 u 11 sati se otvara "Wendy", uređaj u koji se ubacuju kovanice i novčanice, a on će zauzvrat ponuditi tretman vašim ljubimcima u trajanju 8 – 10 minuta, a to sve košta 40/50 kuna, ovisno o veličini psa.

U ponudi je program od 7 stupnjeva: dezinfekcija kade, šampon, regenerator, šampon protiv buha i krpelja, ispiranje, sušenje fenom i tipka stop za pauzu od 4min u bilo kojem trenutku. Postupak naravno ne mora ići tim redoslijedom i mogu se koristiti samo one funkcije koje želite. Temperatura vode i zraka je idealna za pse (28°C).

Ovo je najbrži, najčišći i najjeftiniji način za pranje ljubimca, pogotovo većih pasmina. Uz uređaj je i salon za uređivanje pasa koji nudi usluge: pranja psa ukoliko ne želite to sami, šišanje, trimanje, podrezivanje noktiju, raščešljavanje, čišćenje ušiju, cirkone na dlakama i uskoro bojanje pramenova te naravno besplatno savjetovanje. Uređaj je dostupan svakim danom 9 – 20 sati, a usluge salona radnim danom i narudžbom termina.

Na dan otvaranja nude svim posjetiteljima da besplatno isprobaju uređaj te popust od 30% na usluge salona, a cijeli mjesec u ponudi su razni popusti i prigodni pokloni i kolačići za pse.