Osnivačica "Women in Adria" Splićankama otkriva tajne svog uspjeha!

Mnoge djevojke i žene, ali i pripadnike jačeg spola iz IT sektora, razveselit će vijest da se s prvim danom lipnja nastavlja "Women in tech meetup Split", jedan od projekata Split Tech Cityja, prvog formalnog udruženja splitske IT zajednice. 

Naime, 1. lipnja (subota) s početkom u 9.30 u PICS@FESB (Ruđera Boškovića 32) održava se sedmo izdanje navedenog događaja, čiji je cilj popularizacija tehnoloških zanimanja među ženskom populacijom, usmjeravanje djevojaka prema navedenim zanimanjima te povezivanje već zaposlenih žena u tehnološkom sektoru. 

Ovog ćete puta imati priliku slušati o stvaranju uspješnog medijskog projekta i branda; kao predavačica je pozvana osnivačica i glavna urednica portala Women in Adria, gospođa Ivana Matić, koja će održati izlaganje pod nazivom "Kako sam i zašto pokrenula Women in Adria".

Portal www.womeninadria.com je jedini medij u Hrvatskoj čiju strukturu čitatelja gotovo 100% čine visokoobrazovane žene, a koji svakodnevno donosi nove informacije koje pomažu u pokretanju posla i upravljanju biznisom.

Women in Adria je brand za ambiciozne žene: poduzetnice, korporativne žene i žene koje žele ostvariti uspješnu karijeru na bilo kojem polju, a istoimeni portal ujedno je službeno glasilo udruge Institut za razvoj ženskog poduzetništva i vodstva Adria.

Navedena udruga svojim članicama nudi i posebne pogodnosti putem članskog programa, kojim im osigurava vidljivost i rast biznisa, a veliku pažnju pridaje i organizaciji događaja poput konferencija i networking evenata, na kojima se žene imaju priliku međusobno educirati, inspirirati, povezivati i surađivati.

 

Na ovom događanju imat ćete priliku saznati o izazovima i rješenjima problema s kojima se gđa. Matić nosi u svom radu, dobit ćete preporuke za pokretanje i funkcioniranje uspješnog medijskog projekta te ćete stvoriti bolju sliku o tome zašto je, u ovom digitalnom svijetu, ipak nemjerljivo važno sudjelovati na networking događajima, kakav je i sam Women in tech meetup.

 

“Women in tech meetup Split” projekt je Split Tech City, koji se realizira uz financijsku podršku Splitsko-dalmatinske županije i njihova projekta ICT županija.