Ostvarite popust na Blocksplit konferenciju do kraja mjeseca!

Prvi zapisi o Blockchain tehnologiji datiraju još od sredine 2009.godine, a ako imalo pratite tehnološke trendove jednostavno niste mogli propustiti priču o planetarno popularnom Bitcoinu, koji se između ostalog i zasniva na spomenutoj tehnologiji. No, što je zapravo Blockchain i koje sve proizvode je moguće razvijati pomoću ove tehnologije?

Splitski Blockchain Hub će krajem travnja ugostiti više od 600 poduzetnika i programera koji će podijeliti svoje znanje o jednom od najpopularnijih tehnoloških trendova posljednjih godina - Blockchain developmentu.

BlockSplit konferencija je jedinstvena prilika za sve programere i poduzetnike koji u budućnosti žele raditi u ovoj brzo rastućoj tehnologiji i pokrenuti uspješne blockchain projekte. Cilj konferencije je sudionicima omogućiti uvid u razvoj i primjenu blockchain tehnologije kako bi potom mogli nastaviti razvijati projekte unutar svojih zajednica.

Konferencija će se održati 27. i 28. travnja na splitskom Ekonomskom Fakultetu.

Konferencija će pružiti niz programerskih radionica, programerskih i poslovnih prezentacija te prilika za umrežavanje. Prvi dan konferencije sastoji se od radionica, dok drugi dan sadrži predavanja eminentnih predavača iz svijeta blockchain tehnologije. Radionice su osmišljene na način da obuhvaćaju najvažnije dijelove blockchain tehnologije, a uz iskusne mentore, svakom će programeru omogućiti znanja i vještine potrebne za razvoj vlastitih blockchain projekata.

Drugi dan donosi napredna predavanja o programerskim, ali i ekonomskim, te poslovnim temama. Development talk će pružiti programerima uvid u mogućnosti primjene ove tehnologije te izazove s kojima se mogu susresti, dok će sudionici na Business talk dijelu naučiti najbitnije o poslovnim modelima, marketingu i svemu onome što svaki projekt čini uspješnim. Business talk je idealan track za sve one koji nisu programeri, već poduzetnici ili žele to postati, a pritom su zainteresirani kako blockchain tehnologiju mogu primijeniti na vlastito poslovanje.

Respektabilna lista predavača prve međunarodne konferencije o blockchainu u Hrvatskoj uključuje imena kao što su Peter Todd (Bitcoin, Core Contributor), Paul Janowitz (Monero, Community Lead), Bruno Škvorc (Bitfalls, CEO), Alvaro Rodriguez (Bitboost, CMO), Sulejman Sarajlija (Altcoin, Lead Developer), Vasja Bočko (IRYO Network, CEO), Mislav Javor (AMPnet, CEO), Luka Klancir  (Async Labs, COO) i Andrew Lekar (Bitboost, Lead Developer).

Za sve članove Tinel Meetup zajednice osigurali smo popust na ulaznicu za konferenciju, a prilikom kupovine ulaznica možete iskoristiti promotivni kod "TINELMEETUP" i ostvariti popust od 15% na ukupnu cijenu.