Otvoren natječaj za dizajn Hajdukove članske iskaznice za 2020. godinu

Kao što je ranije i najavljeno, danas je objavljen natječaj za grafičko rješenje članske iskaznice Hajduka za sljedeću godinu. Svi navijači pozvani su da sudjeluju s prijedlogom rješenja, a zadatak i cilj natječaja je da nova članska iskaznica pokaže neraskidivu vezu Hajduka i njegovih navijača te da se navijači sa svojim idejama uključe u izradu najvažnijeg „dokumenta“ za svakog navijača.

–   Od samog osnutka Hajduka pa do danas članska iskaznica je važno sredstvo identifikacije, materijalni dokaz pripadnosti i vjernosti klubu, a za većinu navijača ona ima iznimno značenje. Svake se godine nestrpljivo čeka objava nove članske i svake se godine iznova veselimo fotografijama članske koja zahvaljujući našim navijačima obiđe cijeli svijet. Upravo zato nam je želja da nova članska bude posebna, ne samo dizajnom, nego upravo time što će je izraditi navijači, rekla je Blanka Sunara iz Odjela za članstvo.

Natječaj traje do 9. lipnja, a sve ostale kriterije i detalje o dokumentaciji kao i cijeli natječaj možete pronaći ovdje:

>> Natječaj za grafičko rješenje članske iskaznice Hajduka za 2020. godinu

>> Ponudbeni formular – članska 2020

– Volonterski rad je temelj funkcioniranja Našeg Hajduka i zato smo ove godine odlučili pružiti priliku navijačima da pokažu svoja znanja i da sudjeluju u izradi članske, koja je simbol pripadnosti kluba. Nadamo se da će ideje na zadovoljiti kriterije i da će finalno rješenje biti na ponos i čast pobjedniku, ali i svim navijačima Hajduka, kazao je tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić.

Pristigle radove ocjenjivat će tročlani Ocjenjivački sud, a najbolji rad bit će proglašen nakon završetka natječaja na službenim stranicama Našeg Hajduka.