Pogledajte video vodič kroz Smart Split parking aplikaciju

Komunalna tvrtka Split parking predstavila je video vodič u kojem građani mogu pogledati kako što jednostavnije koristiti Smart Split parking aplikaciju, kakve usluge ona nudi te kako što brže pronaći slobodno parkirno mjesto u Splitu. Aplikacija je do sada preuzeta više od 16 tisuća puta, a broj preuzimanja i dalje raste. Video vodič u kratkim će vas crtama provesti kroz proces prijave, pronalazak i odabir parkirnog mjesta te način plaćanja. Putem aplikacije, jednostavno i anonimno moguće je i prijaviti nepropisno parkirano vozilo.

Iz Split parkinga poručuju kako je glavni cilj projekta pametnog parkiranja prije svega zaštititi korisnike, stoga im je u interesu da se što više ljudi upozna s načinom rada ove besplatne aplikacije te se odluči na njeno korištenje.

- Riječ je o aplikaciji koja je već dobro poznata Splićanima, ali i brojnim posjetiteljima našeg grada. Cijeli projekt pametnog parkiranja pokazao se kao iznimno uspješan, a u ovim ljetnim mjesecima bilježimo povećani interes za aplikaciju, stoga smo željeli omogućiti svim sadašnjim, ali i budućim, korisnicima dodatan i puno brži način za upoznati se sa svim prednostima aplikacije, bez da moraju čitati klasične upute za korištenje, poručili su iz Split parkinga.

U rujnu se očekuje i nova verzija aplikacije koja će nuditi dodatne usluge, a koje će građanima dodatno olakšati proces pronalaska i plaćanja parkinga u Splitu. Dostupna je za sve pametne uređaje te se besplatno može preuzeti u App Store-u i Google Play trgovini.