Posjetite 9. Auto moto salon u City Centeru one Split

City Center one ovog će tjedna ugostiti 9. po redu Auto moto salon i tako na jednom mjestu ponuditi sve novitete iz auto i moto industrije, a posjetiteljima zagolicati maštu limenim ljubimcima koje nemaju priliku vidjeti svakoga dana.

Bez obzira planirate li kupovati novo vozilo ili samo uživate u pogledu na neodoljive modele, najveći auto moto salon u Dalmaciji od 4. do 8. studenog ne smijete propustiti. Uz malo drugačije uvjete nego prethodnih godina, uživajte u razgledavanju brojnih modela poznatih automobilskih i moto brandova.

Peugeot će tako predstaviti novi Peugeot 208 Allure, službeni automobil 2020. godine. Ovaj kompaktni mališan naprednih značajki jedinstven je gradski automobil koji će vas samouvjereno mamiti u nove izazove.

Mercedes će predstaviti čak pet modela, a posebnu pažnju će nedvojbeno plijeniti GLC Coupé 220d 4MATIC AMG, vozilom koje spaja dinamiku vožnje sa zanosnim dizajnom. Svojim snažnim karakterom osvojit će vas na prvi pogled, a funkcionalnošću zaintrigirati još dugo vremena.

Ljubitelje robusnih vozila modernog karaktera zasigurno će oduševiti Dacia Duster, SUV uvijek spreman za novu avanturu. Konstruiran tako da svlada svaku prepreku, ovaj model već je dugi niz godina vjerni pomagač HGSS-a u akcijama spašavanja.

Uz Peugeot, Mercedes i Daciu, svoje će modele predstaviti još i Renault, Toyota, Mazda, Suzuki, Kia, Mitsubishi, a naći će se tu i brojni izlagači motocikala. Provjerite potpuni popis izlagača i uživajte u atrakciji – kao i svake godine, potpuno besplatno!