Poziv splitskim motoristima – pridružite se bradatoj vožnji u subotu, u podne na Gripama

 

Osim zvuka brijačih mašina, u subotu, 4.12. u podne, početak „Bradate aukcije“ obilježit će i zvuk oktana. Okupljanje splitskih motorista na koje su pozvani svi vozači motora, zakazano je na platou ispred puba Plan B, odakle se kreće prema Vukovarskoj i istočnim dijelovima grada. Predvođeni entuzijastima iz splitskih moto-klubova, 'bradati karusel' proći će Lovrinac, Stobreč, Sirobuju, potom na povratku Ul. Domovinskog rata, Zapadnom obalom do Rive, Đardin, trajektnu luku, Bačvice, Zentu i natrag na „Bradatu aukciju“.

Očekuje se da će netipična humanitarna akcija i ove godine srušiti neke rekorde jer se prijavio veliki broj kandidata za brijanje. Uz brojne entuzijaste, na brijačke stolice sjest će i članovi moto klubova te cijeli jedan razred srednje Obrtno tehničke škole Split.

Sve što se pojede i popije tijekom dana također ide u humanitarne svrhe, tako da ste svi pozvani na piće i slasne zalogaje, uz prethodnu donaciju za Županijsku ligu protiv raka Split. „Koliko tko može i ima, nema ograničenja ni imperativa, obavezno je samo dobro raspoloženje i dobra volja. Za nas će to bit puna šaka brade!“ – poručuju organizatori.

Prva „Bradata aukcija“ organizirana je 2017. i do 2020. je uplaćeno preko 240.000 kuna za prevenciju i liječenje malignih bolesti. Ove godine cilj je premašiti sto tisuća kuna, a sakupljena sredstva bit će utrošena na edukaciju šire javnosti o važnosti preventivnih pregleda.

PROGRAM za subotu, 4.12.:

8:00 – 11:30 dr. med. Mirnes Selimović - besplatan pregled i UV testisa u Poliklinici Uglešić, Držićeva 16

11:30 - 12:00 okupljanje motorista za Bradatu vožnju

12:00 – 21:00 Bradata aukcija – nastupa PLAN B s vrhunskom spizom i pićima, glazbu pušta DJ Matthew Bee, a u popodnevnim satima bend „Little sisters“


Svi koji ne stignete u subotu u pub PLAN B, podržati netipičnu humanitarnu akciju možete uplatom Županijskoj ligi protiv raka Split, IBAN: HR4824070001100579328 (opis plaćanja – za Bradatu Aukciju + ime bradonje).