Predavanje o emocionalnoj inteligenciji u poslovnom svijetu

Besplatno predavanje o važnosti emocionalne inteligencije u poslovnom svijetu u organizaciji DOBA Fakulteta, koje će održati dr. Željko Ćurić, priznati hrvatsko-slovenski psihoterapeut s bogatim iskustvom u području razvoja ljudskih resursa. 

Predavanje će se održati u srijedu, 3. lipnja u 17 sati u hotelu President u Splitu, Starčevićeva 1 te će biti posvećeno sljedećim temama: razumu i osjećajima u poslovnom okruženju, zabludama i pogrešnim uvjerenjima o emocijama, osnovnim strategijama emocionalnog područja i mnogim drugim.
 
Dr. Željko Ćurić rođeni je  Dubrovčanin, liječnik, dr. sc. medicine u području psihijatrije te suosnivač i direktor konzultantske tvrtke OK Consulting. Specijalizirao se za rad u području savjetovanja, obrazovanja, obuke i kliničke psihoterapije. Njegov rad na terenu uključuje obrazovanje, osposobljavanje i usavršavanje u području poslovanja i sportske psihologije, kao i individualnih te grupnih savjetovanja o poslovnom i osobnom planu. Živi i radi u Ljubljani, a savjetovanja obavlja na području svih bivših republika Jugoslavije te u inozemstvu.