Pridružite se humanitarnoj akciji "Dujini Anđeli"

Domius Angelus – Dujini Anđeli naziv je humanitarne akcije koja se održava u petak 4. svibnja 2018. uoči svetkovine zaštitnika grada sv. Duje, koju zajedno organiziraju HGSS stanica Split, Udruga Anđeli, sportskopenjački klub Marulianus i tvrtka Zip - line Solutions. 

Akcija je zamišljena tako da svaki uspon na dvanaest metara visoku stijenu penjač završi udarcem u zvono koje se nalazi na vrhu stijene, čime Udruga Anđeli dobiva 50 kuna. Profesionalni penjači iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja doći će na rivu u pratnji svojih sponzora te će se morati popeti onoliko puta koliko je sponzor uplatio novca (npr., ako je iznos 1000 kn, penjač se mora popeti 20 puta).

Velika penjačka stijena bit će postavljena u središtu splitske rive kako bi se, osim profesionalnih penjača, u penjanju mogli okušati i svi građani Splita, pa i djeca.


Organizatori pozivaju sugrađane da dođu na splitsku rivu i uživaju u jedinstvenom spektaklu te doniraju/sponzoriraju akciju u skladu sa svojim mogućnostima.. Za akciju je otvoren i poseban račun na koji mogu uplatiti svoje priloge HR6723600003117752018.