Prijavite se na naprednu radionicu digitalnog marketinga

Želite li da vaš proizvod ili usluga budu viđeni na Facebooku od vaših potencijalnih kupaca?Iako je Facebook generalno kreiran kao platforma za društvenu interakciju, u posljednjih nekoliko godina je postao puno više od toga. Platforma nudi plejadu jako moćnih opcija ciljanja određenih publika, pa prema tome možete targetirati korisnike prema lokaciji, demografiji, obrazovanju, interesima, poslu ili životnim navikama. Kako to postići, pitate se?

Po prvi puta u Splitu će se održati napredna radionica digitalnog marketinga. Event se odvija sklopu novog Tinel Meetupa, a gost predavač ovog puta je stručnjak za internet oglašavanje - Ivan Bildi. Osim stalnog angažmana u agenciji Likes & Cookies, Ivan je poznat po svojoj seriji online edukacija u sklopu platforme OnlineKursevi.rs, gdje je manje-više obradio sva polja vezana za pronalaženje adekvatne publike, stvaranje konverzija s novim kupcima i u konačnici - ostvarivanje profita.

Radionica se održava u subotu, 12. svibnja u prostorijama agencije Locastic.
Facebook kao mreža ima preko 1.5 milijuna korisnika samo u Hrvatskoj, a već u registracijskom procesu platforma može dobiti jako puno vaših privatnih informacija. Tako je prije desetak godina i predstavljen koncept Facebook oglasa, no još uvijek većina oglašivača zapravo i ne zna koji su im alati dostupni i kako ih pravilno koristiti.

Postoje i oni koji se još uvijek ne oglašavaju na društvenim mrežama, već svoje kampanje plasiraju na zastarjele marketinške kanale koji već godinama daju lošije rezultate, upravo radi velike učinkovitosti društvenih mreža i lakšeg dosega vaše ciljane publike. Saznajte više o tome dok nije prekasno!

U sklopu radionice obrađivati ćemo teme koje su prilagođene za sve one koji žele naučiti kako koristiti društvene mreže kao kanal za prodaju vaših proizvoda i usluga, minimiziranje budžeta za oglase, kreiranje buyer persone, postavljanje Facebook Pixela, kreiranje custom publike, AB testiranje oglasa, i još mnoštvo drugih (korisnih) tema.

Iako je radionica predviđena za napredni oblik oglašavanja, svi oni koji se odluče na sudjelovanje će dobiti i potpuno besplatnu seriju video edukacija prilagođenu za osnovni nivo znanja o internet oglašavanju, koja će vas pripremiti za sve zadatke koje ćemo raditi tijekom napredne radionice digitalnog marketinga.
Cijena radionice je 1.200kn* za pravne i fizičke osobe, dok je za sve studente cijena 800kn*. Prvih pet prijavljenih sudionika će ostvariti i popust od 10% na kompletnu cijenu radionice.
* PDV nije uračunat u cijenu radionice

O radionici možeš saznati više OVDJE.