Prijavite svoju ideju na Poduzetnički kamp 2015.

Poduzetnički centar Solin poziva sve mlade, poduzetnike početnike, tvrtke, obrte, OPG-ove, ali i sve one koji imaju poslovnu ideju da se prijave na natječaj Poduzetničkog kampa 2015. i u samo 4 dana svoju ideju pretvore u projektni prijedlog sa jasnim ciljem i definiranim smjerom razvijanja!

Pobjednik prošlogodišnjeg Poduzetničkog kampa 2014s  poduzetničkom idejom 'LED stolice', Ivan Mrvoš, konkretan je i najbolji primjer uspješno ostvarenog cilja i misije poduzetničkog kampa, a to je razvijanje i brušenje poduzetničkih ideja, njihovo lansiranje na tržište i davanje dodatne podrške poduzetniku ka ostvarenju zadanog cilja. Godinu dana nakon sudjelovanja na Poduzetničkom kampu, Ivanova ideja  „Pametne klupe“, koja promovira napredne tehnologije u jačanju energetske učinkovitosti i očuvanju okoliša, dobiva veći zamah u medijima i na tržištu.

U Vašoj prijavi nužno je da uz osnovne podatke o Vama (d.o.o./j.d.o.o./obrt/OPG/fizička osoba) u kratkim crtama najbolje prezentirate Vašu ideju i jasno definiran cilj da temeljem napisanog, stručni tim Poduzetničkog centra Solin odabere pet različitih ideja koje će predstavljati pet pilot projekata na Poduzetničkom kampu 2015. Tvrtke/obrti/OPG-ovi čije ideje stručni tim odabere za pilot projekte će besplatno sudjelovati na Kampu, te dobiti besplatan case study u kojem će se detaljno analizirati njihova ideja, kreirati plan aktivnosti i stvoriti kvalitetna platforma za buduće poslovanje. Također, svi projekti će putem medijske pokrivenosti samog Kampa dobiti izvrsnu reklamu i promidžbu čime će privući eventualne investitore. Najbolji pilot projekt odnosno pobjednik Poduzetničkog kampa 2015. će od strane Poduzetničkog centra Solin dobiti punu konzultantsku podršku i prijavu njihovog projekta za dobivanje

Svi zainteresirani su obavezni uz karticu teksta o svojoj ideji poslati i dokaz o poslovnom subjektu (rješenje trgovačkog suda/obrtnica/itd.) i to najkasnije do 21.09.2015. kako bi stručni tim Poduzetničkog centra Solinu izdvojio najbolje prijave, a svi sudionici šalju po jednog predstavnika o vlastitom trošku boravka.

Rezultati natječaja biti će objavljeni najkasnije do 24.09.2015.

Sve prijave se zaprimaju na službenu e-mail adresu: info@poduzetnickicentarsolin.hr

Poduzetnički kamp 2015. održava se u hotelu President, Solin od 1.-4.10.2015. godine.

Svečano otvaranje, na kojem će se održati okrugli stol kao i predstavljanje rezultata prošlogodisnjeg pobjednika i ostalih finalista biti će u 17.00 h, petak, 02.10.2015 godine.