Proširena stvarnost u splitskom Tinelu!

Na sedamnaestom po redu Tinel Meetupu gostuje argentinski stručnjak Maximiliano Firtman, jedan od pionira modernog weba. Predavanje “Augmented Reality on the Web” će se održati u prostorijama splitske IT tvrtke Locastic, u utorak (16.10) u 19h.

Ako ste već isprobali neke od filtera za lica na Instagramu, već znate što je proširena stvarnost, ali njene primjene u svijetu weba su još uvijek u samim počecima. Svrha proširene stvarnosti je zapravo integracija s okolinom i dodavanje nove dimenzije, a ovaj trend bi mogao zauvijek promijeniti našu percepciju interakcije digitalnog i stvarnog svijeta.

Upravo na taj način razmišljaju i velike kompanije kao što su Apple, Facebook i Samsung - njihov interes je predvoditi trendove kao što su AR i VR, te ćemo u narednim godinama vidjeti još širu primjenu ova dva digitalna fenomena.

Na novom Tinelu, koji se održava sljedeći utorak u prostorijama tvrtke Locastic, gostuje jedan od pionira modernog weba - Maximiliano Firtman. Ovaj argentinski stručnjak će pričati upravo o proširenoj stvarnosti i njenoj primjeni u digitalnom svijetu. O renomeu novog predavača dovoljno govori činjenica da je radio kao konzultant za globalne tvrtke poput Apple, Google, LinkedIn, Yahoo!, PayPal, Intel, Cisco, HP, Turner i eBay. Impresivna lista, zar ne?

Sedamnaesti po redu Tinel Meetup će se održati u utorak (16.10) s početkom u 19h, a ulaz je potpuno besplatan uz obaveznu potvrdu dolaska na stranici događaja - https://www.meetup.com/TinelMeetup/events/254649750/