Radionica "Umijeće komuniciranja s medijima"

Split Tech City ekipa nikad ne miruje: prije dva tjedna su organizirali mini PR konfererenciju Komunikacijska izvrsnoST, na kojoj su okupili najveće domaće stručnjake za odnose s javnošću, a za idući tjedan najavljuju radionicu Umijeće komuniciranja s medijima.

Radionica će se održati u utorak, 26.4. od 9-14 h, u prostorima Visoke škole Aspira (Domovinskog rata 65, Split, prizemlje, dvorana P1).

“S obzirom na to da od svojih članova često čujemo kako imaju super projekte, ali problem nastane kad ih moraju javno prezentirati (pogotovo ispred kamera!), odlučili smo organizirati radionicu koja bi im mogla pomoći”, kazali su organizatori.

Na radionici će se, između ostalog, učiti kako privući pozornost medija i napisati dobro priopćenje, kako se pripremiti za intervju i kako se ponašati se pred mikrofonom ili kamerom.

Radionicu će voditi Pinija Poljaković, komunikacijska stručnjakinja čiji je medijski put započeo prije 15-ak godina.

Kroz njene su radionice, privatne ili grupne, prošle stotine ljudi – od studenata i juniora do top međunarodnih menadžera.

“Radionica će biti sastavljena od malo teorije i puno više prakse. Koristit ćemo metodu igranja uloga (eng. role play), malo ćemo snimati, intervjuirati i dati povratne informacije. Vježbat ćemo glasnice i disanje te ispravljati poštapalice. Nakon pet sati, svi će polaznici biti spremni za medijske nastupe”, najavila je Pinija.

Prijave se primaju slanjem maila na pinijapoljakovic3@gmail.com, a sve detalje možete vidjeti na www.split-techcity.com.