Sjajna akcija: Dina za 'Anđele' pliva od Splita do Trogira

Da li je Dina djevojka iz susjedstva, teta iz vrtića, službenica u pošti, medicinska sestra... Ništa od toga. Dina(20 god.) je studentica Edukacijsko-rehabilitacijskog  fakulteta, smjer rehabilitacija, djevojka koja je svoju maturalnu zabavu zamjenila  najdužim plivačkim maratonom(88 km, Argentina) iz serije Grand Prixa. Mirna, tiha, samozatajna, to je Dina.

Neki znaju za njen novi pothvat, a mnogi još i ne. U sklopu humanitarne akcije „Dina za Anđele“ , Dina će 7. svibnja 2016, na dan grada Splita, na sv. Duju, plivati od Trogira do Splita dionicu dugu 20km i na taj način objediniti svoju dugogodišnju ljubav prema plivanju i prema svom budućem zvanju. Start maratona je u Trogiru ispred kule Kamerlengo u 13,00, a cilj u Splitu, na Rivi oko 17,30. Temperatura mora je u početku svibnja po DHMZ oko 16 stupnjea, a Dina će plivati u normalnom plivačkom kostimu, ne u neoprenu.

Cilj akcije je prikupljanje sredstava za udrugu“ Anđeli“, koja skrbi o djeci s teškoćama u razvoju i tjelesnim invalidima. Osim tog cilja, želja je osvijestiti okolinu, da su ta djeca ravnopravni članovi društva, te da treba ulagati u njihovu rehabilitaciju i opći životni standard. Ukazati na probleme sa kojima se oni svakodnevno  susreću, a samim time i njihovi roditelji.

Pozivamo sve da podrže ovu humanitarnu akciju, bilo svojim dolaskom na start ili cilj, gdje će moći donirati  prilog u skladu s mogućnostima, a zauzvrat dobiti majicu, kemijsku olovku, suvenire i na taj način pomoći u ostvarivanju što boljih rezultata u radu udruge „Anđeli“.

Više o Dini i navedenom događaju pratite na facebook stranici događaja (Dina za Anđele). Budite  i Vi dio ove pobjede!