Split Tech City dovodi velika dizajnerska imena: Sudjelujte na predavanjima i radionicama!

Ovog se tjedna održava Split Tech City Design Week, u sklopu kojeg se organiziraju predavanja, radionice i panel rasprava iz područja dizajna.

Središnji dio programa održat će se 31.5. (srijeda) s početkom u 18 sati u The Works coworkingu (Spinčićeva 2b).

- Ulaz je besplatan, a pripremamo dva predavanja i panel raspravu sa cijenjenim profesionalcima iz dizajnerske struke, najavljuje Romana Ban iz Split Tech Cityja.

Jedan od najpoznatijih domaćih tipografa, Marko Hrastovec, održat će predavanje “Kako nastaju fontovi?”. Otkrit će sve o procesu dolaženja do inspiracije za nove fontove/autorska pisma.

Bojan Stefanović, osnivač studija Logoholik i direktor dizajna u Brightscoutu, održat će predavanje “Game of Design”, kojim će publiku odvesti na putovanje kroz karijeru grafičkog dizajna.

Na panel raspravi “Feedback kao neizostavan alat u dizajnu” razgovarat će se o svemu vezanom za važnost davanja i primanja kvalitetne povratne informacije u kontekstu razvijanja karijere u dizajnu. Panelisti su Marija Polović (Agilo), Marko Hrastovec (Hot Type), Bojan Stefanović (Logoholik, Brightscout) i Ivan Aras (Aras Digital Products).

Osim središnjeg programa koji se održava 31.5., zainteresirane do kraja tjedna čekaju i dvije prigodne radionice.

Marko Hrastovec će 1.6. u hotelu Park održati radionicu “Ekspresivna slova”, dok će Ivan Perkov (Aras Digital Products) 3.6. voditi radionicu “Brendiranje mobilne aplikacije”.

Broj polaznika je ograničen, a sve detalje i prijavnicu možete naći na www.split-techcity.com.

Sponzori Split Tech City Design Week-a su agencije Agilo i Aras Digital Products.