Split Tech City organizira prvu motivacijsku konferenciju za mlade u našem gradu!

Split Tech City je prvo formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, koje okuplja tvrtke, udruge, institucije, 'meetupe' i pojedince.
 
S obzirom na to da različitim aktivnostima žele usmjeravati mlade prema visoko plaćenim tehnološkim zanimanjima te ih potaknuti na ostanak u Splitu, odlučili su organizirati događaj na kojem će mladi shvatiti da se MOŽE raditi posao koji volite i živjeti ispunjavajući život u svom gradu, bez iseljavanja.

"Motivacija se najbolje širi neposrednim prenošenjem iskustava, dijeljenjem lekcija naučenih metodom vlastitih grešaka i ukazivanjem na sve dobro, značajno i smisleno što se može postići ulaganjem u sebe, radom i neodustajanjem", objašnjavaju iz Split Tech Cityja.

Zbog toga su na jednom mjestu odlučili okupiti nekoliko mladih koji su, usprkos svim preprekama na koje su nailazili, pokrenuli uspješan posao koji vole – u svom gradu!
Njihove će vas životne i poslovne priče, kažu organizatori, zasigurno potaknuti na razmišljanje, a nadaju se i da će u mladima probuditi svijest da je njihova snaga u njima samima.
 
Prva motivacijska konferencija "Split Tech City" održat će se 9.11.2019. od 10 do 14 sati u Cinestar kinu u Mall of Split.
 
Organizacijski tim je prikupio prijedloge mladih putem ankete, dogovorio mjesto, vrijeme i predavače, a danas i lansirao stranicu na kojoj će u nadolazećim tjednima polako otkrivati sve informacije u vezi konferencije, čiji je slogan "Živi lokalno, radi globalno!".
 
Ulaz na konferenciju je besplatan, a zbog ograničenog broja mjesta prijave su obvezne putem poveznice: https://docs.google.com/forms/d/1mhNMgXTe7ho5bglgcncvblXutozdD2wEoB5u3lEu5Fk/edit