Split Tech City organizira radionicu o internetskom oglašavanju

Split Tech City organizira radionicu Vice Božića „Kako Google oglašavanjem povećati prodaju, generirati više upita i izgraditi svijest o brendu“, koja će se održati 26.7.2022. (utorak) od 9 do 13 sati u Hotelu Ora (Poljička 26e).

Tijekom ove četverosatne interaktivne radionice sudionici će imati priliku upoznati se s najboljim praksama za planiranje, izradu i vođenje učinkovitih Google Ads kampanja.

Uz teoretski dio i brojne primjere iz prakse, voditelj radionice će analizirati postojeće kampanje sudionika koji već imaju iskustva u ovom području. S druge strane, početnike će savjetovati kako da uspješno kreiraju svoju prvu kampanju.

“Kroz korisne savjete i trikove koje ne možete pronaći na YouTubeu, saznat ćete kako naučeno možete primijeniti odmah na vlastitim projektima”, ističe Božić.

Vice Božić je certificirani stručnjak za Google Ads i Google Analytics te jedan od vodećih regionalnih stručnjaka za digitalni marketing, s 20 godina iskustva u industriji. Osnivač je i direktor vinkovačke digitalne performance agencije GOADS.

Zbog svog praktičnog, energičnog i duhovitog pristupa prenošenju znanja, redovno je među najbolje ocijenjenim predavačima na regionalnim konferencijama o digitalnom marketingu te seminarima iz područja Google oglašavanja i analitike, koje posljednjih 5 godina provodi za poslovna učilišta Mirakul i Experta.

Detaljne informacije o sadržaju radionice i načinu prijave možete pronaći na www.split-techicty.com.