Stručnjaci bez konkurencije- 5 strategija mojih mentora

U srijedu 11. ožujka 2015. u 19 sati u prostorima Clustera za eko – društvene inovacije i razvoj CEDRA Split (Ruđera Boškovića 20/II u Splitu) održati će se predavanje te predstavljanje dvomjesečnog trening programa za pokretanje i izgradnju karijere istaknutog poduzetnika i investitora Andreya Shtylenka.

Kako postati stručnjak bez konkurencije u poslu kojeg volite je ono o čemu će Andrey govoriti služeći se primjerima 5 mentora koji su mu svojim savjetima omogućili uspjeh!

Ovom prilikom će biti predstavljen i intenzivni dvomjesečni trening program za pokretanje i izgradnju karijere. Program je namijenjen budućim kreativcima, stručnjacima, nezavisnim profesionalcima i poduzetnicima s područja Europske Unije. Pripremljen na temelju višegodišnjeg iskustva mentoriranja, uspješnog savjetovanja za zaposlenje stotinu ljudi u Hrvatskoj i Europi, ovaj program će se odvijati u Splitu.

Andrey Shtylenko je poznati poduzetnik i investitor s portfeljem poduzeća koja uključuju popustolovac.hr, zzzzapp.com, freelance.hr i mnoga druga. Kao aktivan član i promotor startup zajednice Andrey se iskazao kao mentor u nekoliko regionalnih poduzetničkih inkubatora i akceleratora za razvoj startupa.