Symfony Meetup #4

Na 4. sfugcro koji će se održati u ponedjeljak u 18 h (Sveučilišna knjižnica, sjeverna zgrada, II kat) dolaze gosti iz Zagreba - Ivo Lukač iz Netgena Luka Vidoš iz HR CLOUD-a.
Želiš saznati više o eZ Publish platformi koja se u verziji 5 razvija na Symfony2 frameworku? Zanima te Twig ili možda još uvijek ne znaš što je Twig? Onda je Symfony Meetup mjesto gdje trebaš biti.

Raspored:
18:00 – Okupljanje
18:10 – Par mudrih riječi organizatora
18:15 – eZ Publish enterprise opensource CMS od nedavno Symfony2 full stack aplikacija  + poziv na PHP Summer Camp u Rovinju, Ivo Lukač (Netgen)
Kako i zašto je eZ Publish CMS, koji se razvija još od 1999, prešao na Symfony prije dvije godine. Što je to značilo za eZ community, međuostalim i nas iz Netgena i što to može značiti za Symfony developere.Zašto smo se mi u Netgen odlučili organizirati Summer Camp već treću godinu za redom i što možete očekivati od ovogodišnjeg događaja u rujnu.
19:00 – kratka pauza 
19:10 – Love <3 Twig, Luka Vidoš (HR Cloud) Što je Twig? Kako je nastao? Kako ga koristiti za slicing i dobru podlogu za developere uz par trikova.

Nakon predavanja, nastavljamo sa neformalnim druženjem u kafiću na Fesbu. Sponzori (locastic, SeekandHit, SocialBakers) časte pizzom . Potvrdite svoj dolazak na meetup.com.

O predavačima:

Ivo Lukač
Suvlasnik tvrtke Netgen, eZPublish ekspert, član eZ Publish inovacijskog odbora, organizator eZSummerCampa i PHPSummercampa, te jedan od pokretača CISExa.

Luka Vidoš
Frontend dizajner sa dugogodišnjim iskustvom u slajsanju piletine, kruha i salate – a povremeno i web stranica sa fokusom na UX i responzivni dizajn. Nabrajalica kratica tehnologija koje voli i koristi je standardna, ali Symfony ostaje uz WordPress njegov osobni favorit. Radi u HR Cloud kao UX/UI dizajner.