TikTok i novi trendovi u biranju karijere

U organizaciji udruge Split Tech City zadnjeg dana ožujka u prostorijama novog coworking ureda THE WORKS (Spinčićeva ul. 2b) opet vas čeka dinamičan uživo program u poznatom formatu: predavanje + panel + networking

S obzirom na iznimnu popularnost TikToka u zadnje vrijeme, u goste smo odlučili pozvati jednog od najpopularnijih domaćih stvaratelja sadržaja na toj platformi:
Dario Marčac održat će predavanje "TikTok u marketinške svrhe".
“U Americi, a odnedavno i u razvijenijim dijelovima Europe, TikTok je preuzeo vodeće mjesto u vidu marketinga te pokazuje najbolje rezultate u organskom rastu. Zbog sve veće popularnosti platforme, raste i broj novih aktivnih korisnika, koji svoje odluke o kupovini donose uz pomoć sadržaja na TikToku”, kazao je Dario najavljujući predavanje.
Nakon predavanja o TikToku, slijedi panel rasprava "Je li danas lakše nego ikad upravljati svojom karijerom?"
Na panelu ćemo razgovarati o modernim izazovima i novim trendovima u biranju karijere.
Upravljanje karijerom nije proces koji počinje nakon diplome i završava pronalaskom radnog mjesta, već je to cjeloživotni proces učenja i donošenja odluka koji vas približava vašem idealnom poslu, vještinama i životnom stilu.
Mladi često nisu sigurni kako odabrati karijeru za koju imaju odgovarajuća znanja i vještine, a koja ujedno odgovara njihovim osobinama, interesima i vrijednostima. Neki ipak znaju što žele, a ne znaju kako to postići.
U razgovoru s Marijom Lelas, Dinom Tomićem i Antoniom Peroš nastojat ćemo upoznati publiku s nekim novim trendovima na tržištu rada te vještinama upravljanja karijerom koje mladima mogu pomoći u karijernim dilemama i osigurati im bolju zapošljivost.
Prijave su obvezne na: https://lu.ma/2klrvtwx