U Splitu postavljena dm eko punionica za tekuće deterdžente

U prodavaonici dm-a u trgovačkom centru City Center one Split, kupci od utorka, 26. srpnja, mogu kupovati još osvještenije, zahvaljujući dm eko punionici koja omogućuje ponovno punjenje boca Planet Pure tekućim deterdžentima.

Na dm eko punionici u splitskom dm-u odgovarajuću bocu možete napuniti Planet Pure BIO deterdžentima koji su veganski, ne sadrže sulfate te su 100 posto biorazgradivi i iz društveno odgovorne proizvodnje. Uz deterdžent za ručno pranje posuđa, dostupna su i dva univerzalna tekuća deterdženta za rublje te tekući deterdžent za šareno rublje.

Ako u svakodnevnom životu napravimo male, održive promjene, možemo pokrenuti velike promjene u zajednici. Održivost u poslovanju dm-a podrazumijeva ulaganje u rješenja koja će našim kupcima omogućiti da te male promjene postanu jednostavnije i dostupnije. Zato ćemo do kraja ljeta dm eko punionice postaviti u prodavaonicama u sedam hrvatskih gradova te će građani na još jedan način moći doprinijeti smanjenju upotrebe plastike i očuvanju okoliša za buduće generacije“, izjavila je Slavica Kapulica, područna menadžerica dm-a.

Kako bi kupce potaknuo da se odluče za kupnju koja doprinosi smanjenju količine plastike odbačene u okoliš, do kraja rujna dm korisnicima eko punionica poklanja bocu Planet Pure koja se može ponovno koristiti pri svakoj sljedećoj kupnji odgovarajućeg deterdženta. Boce su izrađene od 100 posto reciklirane plastike ili održivih sirovina (šećerne trske) te su zapremnine od jedne litre za deterdžent za pranje posuđa, odnosno 1,5 litre za deterdžente za pranje rublja.

Više informacije o dm eko punionicama možete pronaći na internetskoj stranici dm-a www.dm.hr.