U Splitu se ovog četvrtka održava treća mini PR konferencija Komunikacijska izvrsnoST

Udruga Split Tech City i agencija Vrh komunikacije organiziraju treće izdanje mini PR konferencije Komunikacijska izvrsnoST.

Ova konferencija održat će se 25.4. (četvrtak) od 17 do 20 sati u AC Hotel by Mariott Split (Domovinskog rata 61A).

Sudjelovanje je besplatno, no ostalo je samo još nekoliko slobodnih mjesta, koja se rezerviraju putem ovog obrasca.

- Ove se godine fokusiramo na važnost komunikacije u procesu organiziranja kvalitetnih događaja, s naglaskom na velike splitske kulturne manifestacije i tehnološke konferencije. Uz to, počašćeni smo sudjelovanjem gospođe Andree Čović Vidović, predstavnice Europske komisije, koja će govoriti o komunikaciji kao ključnom zagovaračkom alatu, najavljuju organizatori.

Program je sljedeći:

17.00 - 17.10 Uvod

17.10 - 18.00 Panel rasprava “Organizacija događaja od A do Ž”

18.00 - 18.30 Mini Event Pitch

18.30 - 19.00 Coffee break

19.00 - 19.30 Komunikacija kao ključni zagovarački alat: 1 na 1 s Andreom Čović Vidović

19.30 - 20.00 Q&A

 

Na panel raspravi “Organizacija događaja od A do Ž” publika će saznati kako izgleda proces organiziranja događaja poput tehnoloških konferencija i glazbenih festivala. Razgovarat će se i o tome koliko nedostatak infrastrukture utječe na gradsku scenu događaja, ima li Split potencijala za kongresni turizam, na koji se način promoviraju eventi i sl.

Panel će moderirati Pinija Poljaković, a kao panelisti će nastupiti organizator festivala San Sustipanske Noći Danijell Nikolla, komunikacijski stručnjak Luka Šipić i organizatorica Split Tech City događaja Romana Ban.

U dijelu programa nazvanom “Mini Event Pitch” ukratko će se predstaviti lokalne inicijative koje već godinama organiziraju hvalevrijedne projekte: Digitalna Dalmacija, Tinel Meetup, BlockSplit, udruga DUMP i ESN Split najavit će odlične događaje koje upravo pripremaju.

“Komunikacija kao ključni zagovarački alat” naziv je dijela programa u kojem će Luka Šipić (Vrh komunikacije) intervjuirati Andreu Čović Vidović, v. d. voditeljicu Predstavništva i medija za Europsku komisiju u Hrvatskoj.

Andrea ima više od 15 godina profesionalnog iskustva u europskim poslovima, diplomaciji, komunikacijama, menadžmentu i mentorstvu. Članica je Upravnog odbora Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) i bila je programska direktorica godišnje KOMferencije HUOJ-a održane u Splitu 2023.

Lažne vijesti, medijsko provjeravanje činjenica i korištenje različitih komunikacijskih tehnika u političkim kampanjama samo su neke od tema o kojima će Andrea i Luka razgovarati.

Kraj večeri rezerviran je za Q&A - sesiju pitanja i odgovora, gdje će publika moći razmijeniti informacije i iskustva sa svim sudionicima.

Više informacija možete potražiti na web stranici split-techcity.com i na Split Tech City društvenim mrežama.