Ukoliko nemaš posao probaj - #3PSplit

Na Ekonomskom fakultetu u Splitu, 3. i 4. ožujka održati će se događaj naziva "Move on! If you can't find a job, create it!" u sklopu Programa poticanja poduzetništva i zapošljavanja mladih - #3PSplit.

Program #3PSplit započet je 2013. godine u suradnji Američke Alumni zajednice Hrvatske, Američkog Veleposlanstva u Zagrebu te Ekonomskog fakulteta u Splitu, s ciljem poticanja poduzetništva kod mladih.

Program je namijenjen učenicima srednjih škola, studentima i svima koji su zainteresirani za poduzetništvo. Otvaranje programa počinje pozdravnim govorima gđe. Elizabeth Blumenthal, iz Američkog veleposlanstva u Zagrebu, te domaćina doc. dr. sc. Ivane Bilić i dekana Ekonomskog fakulteta, prof. dr. sc. Željka Garače.

Kroz teme programa: Kako sam postao poduzetnik?, Institucije potpore poduzetništva, S faksa u poduzetništvo, Kako započeti i razvijati karijeru?, Move on - Kakav je to drugi pristup? Što sam naučio u SAD-u? naši predavači predstavit će polaznicima temeljne segmente poduzetništva.

Predavači na ovom programu su poznata imena iz svijeta poduzetništva poput: Saše Cvetojevića, Ive Špigela, Stevice Kuharskog, Ivana Burazina, Matea Peraka, Antonia Perića i drugih koji će sudionicima ispričati kako su oni postali poduzetnici.

Na samom programu sudjelovat će i predstavnici institucija potpore poduzetništvu: Ivana Ninčević (Poduzetnički Centar Solin), Mira Krneta (HBOR), Nikola Balić (Sveučilište u Splitu) i Ranko Milić (CEDRA).

Intrapoduzetništvo i proaktivnost temelji su modernog društva o čemu će govoriti doc. dr. sc. Marina Lovrinčević, Sandra Čanić i Martina Miškulin. Američki alumniji: Ivana Bilić, Jerko Markovina, Milan Tankosić, Vanja Ratković i Zvonimir Jelinić predstavit će svoja američka iskustva i kako su ista utjecala na njih.

Pohađanje programa je besplatno, a polaznicima će na kraju biti uručeni certifikati o sudjelovanju. Prijaviti se možete i direktno putem LINKA.