Volonterska akcija: Toplim srcem i vedrim duhom za COO Juraj Bonači

Udruga Studenti za studente Split zajedno s COO Juraj Bonači poziva mlade Grada Splita na druženje i izradu božićnih ukrasa s korisnicima Centra.

Božić je vrijeme darivanja, a mi smo odlučili svoje slobodno vrijeme iskoristiti za druženje s korisnicima i zajedničku izradu božićnih ukrasa koje su osmislili kreativni voditelji radionica Centra Juraj Bonači. Radionice će biti ispunjene vedrim duhom, toplim srcem i osmijesima korisnika i volontera.

Volonterska akcija izrade božićnih ukrasa i druženje s veselim društvom započet će u ponedjeljak, 20. studenog 2017. i trajat će do srijede 29. studenog 2017., na sljedećim lokacijama:

• Skupina radnog osposobljavanja (Bruna Bušića 30) – od 9:00 do 12:00 sati
• Kreativne radionice Dnevnog centra Firule (Put iza Nove bolnice 14) – od 9:00 do 14:00 sati

Božićna prodajna izložba izrađenih ukrasa održat će se u City Center One od 14. - 17. prosinca 2017. gdje će svi posjetitelji imati priliku vidjeti kreativnost na djelu maštovitih korisnika Centra i mladih volontera.

Prijave za volontiranje i izradu ukrasa za COO Juraj Bonači ispunite na sljedećem linku:

https://goo.gl/forms/rzHcbashiLCHffSH2

Kroz volontersku akciju „Toplim srcem i vedrim duhom za COO Juraj Bonači“ želimo potaknuti mlade da svoje ideje i nesebičnu ljubav podare Centru Juraj Bonači.

Ideja volonterske akcije nastala je u sklopu projekta „Dalmatinski val aktivizma“ kojeg provodi Klub mladih Split u partnerstvu s dalmatinskim udrugama mladih: S4S – Udrugom Studenti za studente Split, udrugom mladih iz Šibenika - Mladi u EU, Num Fabrika Ideja iz Vela Luke te Trokutom mladih Kaštela. Zajednički cilj udruga je osnaživanje i motiviranje mladih iz svojih lokalnih zajednica na volontiranje, preuzimanje i prakticiranje uloge aktivnih građana iniciranjem i provedbom volonterskih akcija u svom gradu ili općini.

Za dodatne informacije možete nam poslati email na udruga.s4s.split@gmail.com ili nam se javiti na broj mobitela 091 173 97 56.