Započelo prikupljanje predmeta za 19. akciju A DI SI TI ?!

Devetnaesta po redu  humanitarna akcija  A DI SI TI ?!  u organizaciji udruge MoSt održat će se 14.12. 2019.(subota) na platou ispred HNK-a Split s početkom u 10 h.

Započelo je prikupljanje novih i rabljenih predmeta za prodaju u sklopu tradicionalne akcije A DI SI TI?! udruge MoSt. 
Možeš donirati predmete poput: CD-ova, DVD-ova, gramofonskih ploča, igrica za PS i PC, knjiga, stripova, suvenira, nakita, ukrasa, božićnih dekoracija, rukotvorina, umjetnina i slično.

Donacije možeš dostaviti radnim danom, od 9:00 do 14:00 sati, u prostor udruge MoSt, Gundulićeva 52 ili svakim danom iza 19:00 sati u prostor Centra za beskućnice/ke, Gundulićeva 22.

Već devetnaest godina cilj akcije A DI SI TI?! je senzibiliziranje javnosti za problematiku beskućništva, promocija solidarnosti i volonterstva, te prikupljanje pomoći za korisnice i korisnike programa Skrbi i brige za beskućnice/ke udruge MoSt. Kao i proteklih godina, sav prihod prikupljen tijekom akcije namijenjen je za korisnice/ke, te za uređenje i opremanje prostora Centra za beskućnice/ke.
Trenutno je u Centru smješteno 35 korisnica i korisnika, a usluge Poludnevnog boravka i Socijalne samoposluge koristi više od 120 korisnica/ka.
Ove godine obaraju se svi rekordi akcije, te će u pripremi i na samoj akciji sudjelovati više od 80 različitih organizacija, institucija, škola, stranaka, poduzetnika, udruga i pojedinaca!