Završnica crowdfunding kampanje - Održimo ritam Srca

Kampanja Udruge osoba s cerebralnom paralizom Srce iz Splita, pod nazivom, Održimo ritam Srca, približava se kraju!

Podsjetimo, Udruga je pokrenula crowdfunding kampanju preko Generosity platforme te putem direktnih donacija na račun, a sve s ciljem prikupljenja sredstava za daljnje finaciranje terapijskih i kreativnih radionica u organizaciji udruge.

Kampanja je svoju vidljivost dobila zahvaljujući šaljivim vidoespotovima koje su, uz pomoć brojnih volontera, članovi udruge snimili zajedno s mnogim glazbenim zvijezdama poput Giuliana, TBF-a, Magazina, Dječaka, Grupe Viva, Dražena Zečića, Grupe M.O.R.T., Klape Rišpet, Jakše Matošića Navigatora, Jole, Sile Nečiste, Dade Pastulovića, Harpoon Blues Banda, Nene&Žmigavaca, Distorzije uma, Nene Belana, GMD Sanctus Domnio te sa spotom s Tonćem Huljićem, koji je danas premijerno emitiran.

Zahvaljujući raznim donatorima iz cijelog svijeta, Udruga Srce približila se ukupnom iznosu potrebnom za daljnje financiranje radionica za svoje članove, a s obzirom da su mnogi već u prvim danima kampanje odgovorili na njihov poziv, kontinuitet radionica nikad nije bio prekinut, što je bio jedan od važnijih ciljeva kampanje.

Do sada je prikupljeno 42 613,89 kn putem direktnih uplata na žiro račun. Putem platforme Generosity uplaćeno je 1 886 američkih dolara, a navedenim iznosima treba dodati i 30 000 kn koje je prikupio Rotary klub Split Novi svojom akcijom Srcem do Srca. Ovo nije prvi put da Rotary Club Split Novi surađuje s udrugom Srce - pomogao je i u realizaciji proslavljenog mjuzikla “Srce na sceni”

Planirano je da kampanja traje do 1. lipnja, kada će biti objavljeno konačno izvješće o uplatama, te će se članovi zahvaliti svima koji su podržali akciju i omogućili da se ritam Srca ne prekine.

Za potpuni uspijeh kampanje nedostaje još oko 14 000 kuna, a članovi udruge Srce vjeruju da u samoj završnici kampanje mogu prikupiti i taj iznos te neometano nastaviti s kvalitetnim radom na likovnoj, glazbenoj, fizikalnoj, logopedskoj i drugim terapijskim radionicama koje provode i koje im pomažu u svakodnevnom životu.

Udruga Srce od srca zahvaljuje svima koji su se uključili i pomogli u ovom velikom pothvatu, bilo donacijama, dijeljenjem informacija o kampanji, idejama, podrškom u realizaciji svih aktivnosti i kreiranju sadržaja, organiziranjem dodatnih akcija, medijskom podrškom…

Sve detalje o kampanji i radionicama koje Udruga provodi možete pronaći na linku http://bit.ly/generosity-odrzimo-ritam-srca, a na istom možete udrugu  podržati i donacijom.

Donirati možete i direktno na račun Udruge Srce - HR5623300031100077538 - uz napomenu "Za radionice".

Pratite Udrugu Srce i na Facebooku www.facebook.com/udruga.srce/, a šaljive video spotove možete pogledati na youtube kanalu Udruge https://www.youtube.com/user/udrugasrce/videos