2. festival „S okusom soli...“ dovodi vrhunske izvođače na Sustipan

17. kolovoza održat će se svečano otvaranje i početak 2. festivala „S okusom soli...“ na splitskom Sustipanu. Tijekom četiri dana programa čaroban spoj intimne atmosfere i jedinstvene lokacije uz dobro poznate zvukove, među kojima će svatko pronaći nešto za sebe, učinit će festival “S okusom soli…” događajem koji se ovog ljeta jednostavno ne propušta! Sustipan će tih dana postati mjesto spajanja dobro poznatih starih melodija i suvremenih glazbenih aranžmana, a publiku će svojim nastupom u čaroliju prvu večer festivala, 17. kolovoza u 21 sat, uvesti Queen Real Tribute, najpoznatiji, vodeći svjetski Queen tribute band koji će oživjeti uspomenu na jedan od najvećih rock bendova u povijesti - grupu Queen, čiji su i sami obožavatelji.
Drugog dana festivala, 18. kolovoza u 21 sat, nastupit će u svom rodnom Splitu jedna od naših najpoznatijih klapa, Rišpet. Treću večer, 19. kolovoza u 21 sat, Sustipanom će se zaoriti anđeoski glas Bože Vreće koji svojim castrato glasom ispjevava najdublje emocije s kojima se svi poistovjećuju, dok će Festival posljednje večeri, 20. kolovoza u 21 sat, zatvoriti Vlatko Stefanovski, jedan od najznačajnijih jazz-rock gitarista, u pratnji V3 Tria koji će legendarnim zvukovima gitare dodati bas gitare i bubnjeve, stvarajući zanimljive i prelijepe zvučne pejzaže.

Ulaznice za svaku koncertnu večer posebno mogu se kupiti preko sustava Eventim.hr i Croatia Tickets, a na dan koncerata ulaznice će se moći kupiti na samom ulazu.