4. Mosor Film Festival

Hrvatsko planinarsko društvo "Mosor" i ove godine u sklopu obilježavanja Svjetskog dana zaštite okoliša i Dana zaštite planinske prirode RH organizira Mosor Film Festival (MosFF) u subotu 3.6.2017.g.

Festival je posvećen promociji amaterskog planinarskog filma, pa ćete u ovogodišnjem izdanju MosFF-a biti u mogućnosti pogledati 9 filmova na temu planinarenja, alpinizma, speleologije i brdskog biciklizma redom još neafirmiranih, ali iznimno talentiranih, autora iz Hrvatske te Bosne i Hercegovine.

Mosor Film Festival se održava u samom srcu dalmatinske najposjećenije planine, na prostranoj livadi Ljuvač tik pod planinarskim domom „Umberto Girometta“. Ova zelena oaza je idealno mjesto za odmor duše i tijela čak i tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Smještena je na nadmorskoj visini od 850 m i okružena gustom šumom crnog dalmatinskog bora, dok preko livade teče potočić Ljuvač koji se vodom napaja iz istoimenog izvora, pružajući dašak osvježenja brojnim posjetiteljima. Savršen kontrast okolnom ljutom kršu Mosora.

Dođite i uživajte!

Ulaz slobodan za sve zainteresirane.