50. večeri društvenih igara u Splitu

U subotu 27. siječnja 2018. Udruga za fantastiku, igre i znanstvenu fantastiku F&ST organizira 50. večer modernih društvenih igara „Ajmo se igrat'!" ili kraće: ASI.

Kako bi proslavili ovu obljetnicu, te odličnu suradnju s Info zonom i njihovim programom Kluba mladih, okupit će se oko nagradnog turnira u igri Takenoko, za koju prijave primaju na Facebook stranici događanja (https://www.facebook.com/events/122304545135627/).

Igra je ujedno i najava za jednu od podtema ovogodišnjeg FantaSTikona, konvencije fantastike, igre i znanstvene fantastike, koja će se održati od 16. do 18. ožujka 2018. na splitskom FESB-u.

Uz nagradni turnir, igrači će za moći uživati u dodatnom satu igranja: počinjemo u 20:00, a završavamo u 01:00 sat u prostorijama Chillton bara (Jadranska 1, Split).

Uz turnir i duže igranje, posjetitelji se mogu učlaniti u Udrugu F&ST, saznati sve o njihovom radu kao i o nadolazećoj konvenciji.

Pridružite im se u slavlju i zaigrajte jednu od 50-ak modernih društvenih igara koje donose na svaki ASI.

 

Više o Udruzi F&ST i FantaSTikonu možete saznati na njihovim službenim stranicama (http://fantastikon.com), kao i društvenim mrežama Facebook-u (https://www.facebook.com/UdrugaFST/https://www.facebook.com/fantastikon/), Instagramu (https://www.instagram.com/fantastikon/) i Twitteru (https://twitter.com/fantastikonst).