Akcijski triler "Pravednik" već obara rekorde

Pravednik je najbolje ocijenjeni film s cenzurskom oznakom „R“ u povijesti kompanije Sony Pictures! Tako je rekla testna publika na prvim održanim projekcijama novog filma u kojem je naslovnu ulogu odigrao dvostruki dobitnik prestižne nagrade Oscar - Denzel Washington.

U filmu „Pravednik“, Denzel Washington je Robert McCall, bivši pripadnih specijalnih postrojbi koji je lažirao vlastitu smrt kako bi ostatak života proveo u miru u Bostonu. Međutim, nakon što se samovoljno vrati iz mirovine kako bi spasio mladu djevojku Teri (Chloe Grace Moertz), pronaći će se suočen licem u lice s nasilnički nastrojenim ruskim mafijašima. Nakon što su prije punih 13 godina zajedno snimili hvaljeni film „Dan obuke“ (Training Day) za kojeg je upravo Washington osvojio svog drugog Oscara u karijeri, a prvog u kategoriji glavne muške uloge, redatelj Antoine Fuqua i Denzel odlučili su publiku nagraditi sa svojim novim uratkom koji je svoju svjetsku premijeru imao na nedavno održanom filmskom festivalu u Torontu uz ovacije publike i izuzetno pozitivne kritike. Posebna je zanimljivost i to da je pjevač Eminem u suradnji s popularnom pjevačicom Siom snimio pjesmu „Guts Over Fear“ koja će se nalaziti na službenom soundtracku filma, a čiji dio imate priliku čuti u kino najavi za film. 

Novi kino tjedan u Cineplexxu City Center one donosi nam i spektakularnu književnu adaptaciju Labirint: Nemogući bijeg te još jednu očaravajuću priču iz pera slavnog Woody Allena – Čarolija na mjesečini.

 

Posjetite web www.cineplexx.hr , pogledajte koji su filmovi najgledaniji, pročitajte komentare, ostavite preporuku i rezervirajte ulaznicu!

Vidimo se Cineplexxu City Center one Split!