Albina: 'Imam problema sa samopouzdanjem, ne s izgledom nego s pjevanjem'

Albina je na Anteni Zagreb prvi put live izvela pjesmu 'Plači mila', ali i poručila da ima problema sa samopouzdanjem. Saši Lozaru otkrila je svoj najveći strah, kao i najbolji poklon koji je dobila od dečka. Njezino gostovanje tek je uvod u ono što je Antena pripremila svojim slušateljima.

Novi Albinin singl 'Plači mila' nosi i njezin autorski potpis. 'Meni je osobno jako posebna pjesma jer govori o životnoj priči kojoj sam svjedočila. Nije se to dogodilo meni nego jednoj bliskoj osobi. Često plačem, baš sam emotivac, rasplače me dobar film, a ne mora biti ni dobar...', rekla je splitska pjevačica.

'Super zvučiš dok pjevaš live', pohvalio je jutros Saša Lozar Albinu u Jutarnjem showu Antene Zagreb, a ona mu je otkrila da nije sve kako se na prvu čini: 'Nitko to ne bi rekao na meni, ali imam oscilacije i imam problema sa samopouzdanjem, ne s izgledom nego s pjevanjem. Uvijek mislim da ljudi misle da se trebam dokazivati'.

Na pitanje o najvećem strahu u životu, odgovorila je: 'Da ću ostati sama'. Kad bi se trebala opisati jednim hashtagom, to bi bio #pozitivac, a ispričala je i što prvo radi nakon buđenja.
 
'Pogled u ogledalo, i budem ili zadovoljna ili prenesretna. Zavisi kakvog sam raspoloženja. I umijem se', rekla je, a Saši Lozaru i Marini Remenarić otkrila je i sadržaj najboljeg poklona koji je dobila.
 
'Prvi rođendan kad smo dečko i ja prohodali, kupio mi je čarape do koljena, labello i flomastere. Čarape jer sam uvijek hodala u stopalicama i bilo mi je zima, flomastere jer uvijek potcrtavam kad učim za fax, a labello jer su mi uvijek suha usta, i još najljepšu ružu ikad. Romantičar je.'
 
Raspjevano i zabavno jutro uz Albinu tek je uvod u ono što je Antena Zagreb pripremila svojim slušateljima. Kad već ovogodišnji Advent u gradovima mora biti skromniji, na Anteni su odlučili sve nadoknaditi organizacijom niza radijskih mini koncerata glazbenika koji će, između ostalog, pjevati covere Stvari koje voliš i božićne pjesme, i to prema željama slušatelja!
 
U sklopu Antena LIVE sessiona, u goste im već u srijedu stiže Erik, sedam dana kasnije Matija Cvek i Marko Kutlić, 15. prosinca pjevat će Nika Turković i Nela, a zadnju srijedu prije Božića na Anteni će nastupiti Filip Rudan. Znači, ključan dan je srijeda, od 16 do 17 sati. Svi koji žele čuti obradu neke Stvari koju vole, u izvedbi naših mladih zvijezda, samo to trebaju javiti putem Whatsappa na broj 091 3007 897 ili preko društvenih mreža Antene Zagreb.