Badnjak dočekajte uz The Shapeshifters

Central The Club zna da je najljepše rasplesano dočekati Badnjak i zato dovode jednog od najboljih house bendova – The Shapeshifters. U nedjelju, 23. prosinca, će ugostiti Simona Marlina, britanskog DJ-a koji je prije 15-ak godina pokrenuo projekt u suradnji sa Šveđaninom Maxom Reichom.

Sredinom 2000-ih su osvajali vrhove svjetskih top ljestvica pjesmama "Lola's Theme", "Back to Basics", "Incredible" i "Sensitivity", a surađivali su s mnogim poznatim zvijezdama kao što su  George Michael, Faithless, Frankie Knuckles, Christina Aguilera, Moby, Leona Lewis i Nile Rodgers. U ljeto 2017. je Max Reich napustio bend, ali je Simon Marlin nastavio nastupati i ostao je rado viđen gost na europskoj klupskoj sceni.

Ulaznice možete kupiti isključivo na blagajni kluba Central na dan nastupa. Vrata se otvaraju u 00.30, a sve rezervacije i informacije možete osigurati putem broja telefona +385 (0)91 3323 234. Više o The Shapeshifters saznajte na njihovoj službenoj Facebook stranici, kao i na eventu događaja.

Najsretnije (2x2) na party vodimo besplatno :) Dovoljno je na email karte@split.com.hr poslati svoje podatke, a o načinu preuzimanja dobitnike ćemo obavijestiti u subotu kasnije navečer. Sretno!