Boca istine Studija Smijeha vrti se u Splitu

Trojica komičara Studija Smijeha udružili su snage i pripremili vrhunski materijal koji dokazano nasmijava rasprodane dvorane diljem regije. Oni su Zagrepčanin Tin Sedlar, Slavonac Goran Vinčić i Bosanac Marko Dejanović, a zajedno vrte Bocu Istine.

Tin Sedlar voli sve što vole mali, a boji se svega iznad 168 centimetara. Najdraža zanimacija mu je pokazivanje osobne pri ulasku u noćne klubove, a stasom nalikuje na Snjeguljičinog sedmog patuljka. Marko Dejanović dežurni je Bosanac u grupi, a njegov humor nije za svakoga. Ako ste osoba kojoj u riječi “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h” i ako smatrate da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) ili ako “ono dole” zovete “ono dole”, Markov humor nikako nije za vas.
Goran Vinčić praktični je dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira... uglavnom, ne miruje nikada.

Ni jedan od njih troje nije u potpunosti normalan, a budući da se u životu često osramote, o tome im je najugodnije pričati na pozornici. Boca Istine sadrži njihove najbolje fore, najzanimljivije priče iz života i najapsurdnije anegdote. Sve to poslušale su već tisuće ljudi koje im zahvaljuju na novootkrivenim trbušnim mišićima nastalim smijanjem.

Boca Istine konačno dolazi i u Split i to u četvrtak, 18. srpnja s početkom u 20:30 u uvijek svježem ambijentu Anfiteatra Doma Mladih. Dečkima će društvo praviti i poseban gost. Josip Škiljo dolazi kao podrška iz kolektiva Splicka Scena. Važno je napomenuti da sadržaj Boce Istine nije namijenjen onima mlađima od 16 godina, a pogotovo ne onima starijima od 116 godina.

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti po cijeni od 40 kuna, a na dan nastupa cijena je 50 kuna. Svoje mjesto rezervirajte na vrijeme i uštedite pokoju kunu. Svoju ulaznicu za najzabavniji četvrtak potražite online na na Entrio webu: http://bit.ly/SplitBocaIstine ili na njihovim prodajnim mjestima:
Ghetaldus Optika (City Center one Split); Croatia Records (Bulićeva 1 / Pjaca); Ghetaldus Optika (Marmontova 8); Dancing Bear (Dioklecijanova 6); Ghetaldus Optika(Trg Braće Radića 10 / Voćni trg)
Ukoliko ih bude, preostale ulaznice mogu se kupiti i sat vremena prije početka predstave na blagajni Doma mladih.