BREAK A LEG u Judinom drvu

U zadnjem vikendu siječnja Judino Drvo predstavlja vam novu klubsku večer ''BREAK A LEG'' pod dirigentskom palicom Vanje Purića poznatijeg kao DJ Kid Va!

ZVUK ULICE – DJ-evi Fankster & Dave Barrows izvode vas na plesni podij u petak, a subota je rezervirana za novog rezident DJ-a Kid Vu.

Vanja Purić idejni je začetnik i organizator glazbenog festivala Voi'Sa koji ovo ljeto slavi 6. rođendan, a dosada je ugostio neka od imena poput: Ben Wetbeech, Jazzanova, Mo'Horizons, Herbalisier, Andy Smith, Lefto, Kyodai, Daz I Kue, Eddy Ramich, Zed Bias, Seiji... Kao i festival, Kid Vin dj set nastoji prezentirati raznolike pravce: jazz, latin, funk i soul u modernim okvirima, pa preko bass, breaks, drum n base-a do do soulfull house-a i elektronike...eclectic freesytle :)

Ulaz za obje večeri cijeni se s 20 kn, ali je besplatan ako imate roze Judine narukvice. Narukvice se kriju po centru gradu, tako da budite u điru prije dolaska u Judino drvo. Do tamo vas vozi besplatan KREMA FREE TAXI kojeg aktivirate pozivom  na broj 091 2 300 300. 

 

Za naše čitatelje imamo nekoliko ulaznica. Javite nam se na mail  karte@split.com.hr s naznakom BREAK A LEG. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom u petak.